SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, geçen sezonun gerisinde

Trabzonspor, geçen sezonun gerisinde

25 Eylül 2018 Salı - 09:06




Süper Lig’in ilk 6 haftasında, 2 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlikle 7 puan alan Trabzonspor, geçen sezon ise aynı dönemi 8 puanla tamamlamıştı.





Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre; Trabzonspor 4-0'lık Galatasaray zaferi ile girdiği milli aradan sonra kendine gelemedi. Önce deplasmanda Aytemiz Alanyaspor, ardından da sahasında Göztepe karşısında alınan mağlubiyetlerbordo-mavili camiada büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, performans olarak da geçen sezonun gerisinde kaldı. Geçtiğimiz sezon ilk 6 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 8 puan toplayan ve 9. sırada yer alan bordo- mavililer, bu sezon ise 6 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 7 puan topladı ve 12. sıraya kadar geriledi. Geride kalan sezonda 14 gol atmayı başaran Trabzonspor kalesinde 13 gol görmüştü. Bordo-mavililer bu sezon ise 10 gol atarken kalesine atılan 6 gole engel olamadı.

FORVETTE SÜRPRİZ ADAY: BOAKYE

OCAK transfer dönemi için golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Kızılyıldız'dan Richmond Boakye'yi takip ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibin scoutlarının birkaç haftadır 25 yaşındaki Ganalı golcünün maçlarını yerinde izlediği ortaya çıktı. Kızılyıldız'da gösterdiği performansla geçen sezon başı Çin'e giden Boakye yeniden Sırp takımına döndü ve bu sezon 2 maçta 3 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap