SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına'dan muhteşem geri dönüş

Fırtına'dan muhteşem geri dönüş

28 Nisan 2024 Pazar - 22:31




Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer bu mücadeleden 4-2'lik skorla galip ayrılan taraf oldu. İşte detaylar...





Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Ligin 34. haftasında Trabzonspor sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Bordo mavililer rakibini 2-0'dan geri dönerek 4-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Mücadelede 12. dakikada Sorescu gol perdesini açtı.

Ardından konuk takımdan Draguş 21. dakikada skoru 2-0'a getirdi. Bu gollerle ilk yarı Gaziantep FK'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda 50. dakikada Onuachu ağları sarstı ve skoru 2-1'e getirdi. 65. dakikada bu kez bordo-mavililerde Bardhi sahneye çıktı ve skoru eşitledi. Maçın 66. dakikasında Onuachu bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-2'ye getirdi. Dakikalar 68'i gösterdiğinde Nijeryalı golcü Onuachu yeniden ağları havalandırmayı başardı ve hatt-trick yaptı.

Bu gollerle maç Trabzonspor'un 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ardından Trabzonspor 58 puanla lide 3. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Gaziantep FK ise 34 puanla 16. sırada bulunuyor.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap