SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor efsanesi Engin Çınar ile buluşan Ekrem İmamoğlu Mehmet Ali Yılmaz’a sevgilerini iletti

Trabzonspor efsanesi Engin Çınar ile buluşan Ekrem İmamoğlu Mehmet Ali Yılmaz’a sevgilerini iletti

11 Ağustos 2022 Perşembe - 10:55








İstanbul Sarıyer’de dün çok anlamlı bir buluşma gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Trabzonspor’un unutulmaz oyuncuların
dan Engin Çınar (Cosmos Engin) dün bir araya geldi.

Trabzonspor’un konuşulduğu sohbette Ekrem İmamoğlu Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a övgü dolu sözler sarf etti. Yılmaz’ın Türkiye ve Trabzon için çok önemli bir değer olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Maalesef 55. kuruluş yıl dönümümüzde Onursal Başkanımızın adı geçmemiş. Bu bizi derinden üzdü. Mehmet Ali Yılmaz yalnız Trabzonspor’un değil Türkiye’nin çok önemli değeridir. Kendisine saygı ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.

İmamoğlu ile Çınar arasında geçen sohbette Kopenhag maçı da konuşuldu. Trabzonspor’a bu karşılaşmada başarı dileyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Bu takım Şampiyonlar Ligi’ne kalacaktır. Gruplara kalınması halinde bu Trabzonspor’a maddi ve manevi yönden katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap