SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da hedef Oğuz Aydın

Trabzonspor’da hedef Oğuz Aydın

07 Nisan 2024 Pazar - 15:31




Bordo-mavili kurmaylardan Alanyaspor yönetimine flaş takas teklifi.





Yeni sezon planlamaları doğrultusunda transfer görüşmelerine başlayan Trabzonspor’da hedefteki isimlerden birisi Alanyaspor’un kanat forveti Oğuz Aydın. 23 yaşındaki milli futbolcuyu Fırtına yapmak isteyen kurmaylar geçmişten bu yana iyi ilişkiler içinde olduğu Akdeniz ekibine flaş bir öneri de bulundu: Bir miktar para ile birlikte Umut Güneş’i size tekrar geri verelim, Oğuz Aydın’ı biz verin…

TRABZONSPOR bu sezon yıldızı parlayan oyunculardan birisi olan Oğuz Aydın için kolları sıvadı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onayı doğrultusunda harekete geçin bordo-mavili kurmaylar, bu transferi sonlandırmak için Oğuz Aydın’ın kulübü Alanyaspor’a flaş bir öneri de bulundu. Kurmayların, Alanyaspor yönetimine, “Bir miktar para ile birlikte Umut Güneş’i size tekrar geri verelim, Oğuz Aydın’ı bize verin” dediği öğrenildi.

KANAT forvet oynayan 23 yaşındaki Oğuz Aydın Hollanda’da Den Haag’da doğdu ancak futbol altyapısını Bucaspor’da aldı. 2021 yılında Alanya’ya transfer olan Oğuz, bu sezon gösterdiği başarılı performansla A Milli Takıma kadar yükseldi. Sol ve sağda kanat forvet olarak görev yapan Oğuz Aydın, Alanyaspor’da bu sezon 28 lig maçına çıktı. Genç yetenek, takımına, 8 gol, 5 asistlik katkı sağladı. Trabzonspor, Alanya’dan Bakasetas’ı da transfer etmiş ve Yunan futbolcu müthiş bir katkı sağlamıştı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap