SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sporcu ailenin süper yeteneği Arda Akbulut

Sporcu ailenin süper yeteneği Arda Akbulut

07 Şubat 2019 Perşembe - 11:47




Trabzonspor’un Ümraniye ile oynadığı kupa maçında kale 18 yaşındaki Arda Akbulut’a emanet edildi. Genç file bekçisi öyle bir 90 dakika çıkardı ki, tüm





Karadeniz Gazetesi // ÖZEL / Mehmet KARAGÖZ / Uğurcan Çakır’ın beklenmedik sakatlığı sonrası Trabzonspor kalede kısa süreli bir kriz yaşadı. Camia ve taraftar, ‘Önce Ümraniye, sonra Galatasaray ile oynayacağız. Bu iki önemli maçta kaleyi kim koruyacak?’ sorularını sormaya başladı. Teknik direktör Ünal Karaman’ın elinde çok seçenek yoktu. Biri 18, diğeri ise 19 yaşında olan iki gençten birini kaleye koyacaktı. Karaman tercihini 18 yaşındaki Arda Akbulut’tan yana kullandı. Arda, Ümraniye karşısında öyle bir maç çıkardı ki taraflı tarafsız herkes ‘Kim bu Arda?’ sorusunu sormaya başladı. 

ANNE VE BABAYA OKULDA ZİYARET

O zaman hemen başlayalım Arda Akbulut’u anlatmaya: Arda’nın annesi Naile Akbulut, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapıyor. Baba Celil Akbulut da aynı okulda. O da eşi Naile Akbulut gibi beden eğitimi öğretmeni. Ancak baba Celil aynı zamanda milli hentbolcu. Ümraniyespor kupa maçının başarılı ismi genç Arda, dün okula gidip anne ve babasını ziyaret etti, onların hayır duasını aldı. Doğal olarak çevresinde Trabzonspor’a gönül verenler vardı. Bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı.




Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap