SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıdvan Dilmen: "Trabzonspor bıraktığı gibi başladı"

Rıdvan Dilmen: "Trabzonspor bıraktığı gibi başladı"

06 Ağustos 2022 Cumartesi - 14:24




Süper Lig'de 2022-2023 sezonu açılış maçında Trabzonspor, İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederken TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da Rıdvan Dilmen maçı değerlendirdi





Son şampiyon Trabzonspor, İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederken TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da Rıdvan Dilmen maçı değerlendirdi 

Skor kısırlığı oldu

Dilmen "Maça göre skor kısır kaldı. Daha çok gol olabilirdi. Sivasspor maçının ardından hoca rotasyon yapmadı. Oyunculardaki özgüveni görüyorum. Golü bulduktan sonra da tek kaleye çevirdi maçı. İkinci yarının başındaki değişikliklere kadar İstanbulspor dengeyi kurdu. Trabzonspor'un kafa olarak Lig'e hazır olduğunu düşünüyorum. Bir dönem Trabzonspor çok gol pozisyonu veriyordu ama Abdullah Avcı ile devam edildi. İyi olan kadro daha da iyi oldu. Büyüklerle de arayı açtı puan olarak. Aynı teknik adamla devam ediş ve iyi transferler şampiyonluğu getirdi. Visca mesela.

Bıraktığı gibi başladılar

Bazı eksikler vardı. Stoperde bence hala eksikler var. Kupa'nın ardından yüklenme oldu ama rotasyon yapmadı hoca Lig için. Ama önümüzdeki hafta rotasyon olabilir. Sanki bu kadro Kopenhag maçının olacak gibi. Bıraktığı gibi başlamakta isteyebilir. Her takımın 5 ama Trabzonspor'un 7 değişikliği var. Saha içinde Larsen ve Dorukhan bu şekilde oynuyor. 


Nwakaeme mi Trezeguet mi? Bence Nwakaeme

Trabzonspor taktik olarak oynayan bir takım Visca kötü oynasa bile taktik anlamda çok önemli. Kapanan takımlarda özellikle anahtar özelliği çok fazla. Sorloth'den sonra santrafor olmak zor iş. Cornelius mesela o açığı çok iyi kapattı. Nwakaeme mi Trezeguet mi? Bence Nwakaeme. Trabzonspor'un son şampiyonluktan sonra o arzusunu kaybetmemiş bu akşam net bir şekilde gördük. 

Bu sezon maçlar her sonuca gebe

Dünya Kupası için 40 günlük bir ara var. Bu pandeminin ardından teknik direktörlerin önemi çok belli olacak. Transfer dönemi başlayacak. Bu sezon maçları her sonuca gebe. Dorukhan kötü oynamadı ama bir stopere ihtiyacı var gibi görünüyor. 

Avrupa'da olmamak avantaj değil dezavantajdır


Büyük kulüplerimiz Çarşamba - Pazar oynamasına alışması gerekiyor. Bunun futbolcu olarakta zevk almaları lazım. Trabzonspor'un kadrosu ve hedefi her zaman şampiyonluktur. Taraftarı da olduk diye rahatlamaz bir kere daha şampiyonluk ister. Avrupa'da olsa da etkilenir ama bu Lig'de iddiasını sürdürmek başka bir şey. Avrupa'da olmamak avantaj değil dezavantajdır. 

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap