SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Olcay Şahan kulübeye çekiliyor

Olcay Şahan kulübeye çekiliyor

21 Eylül 2018 Cuma - 13:17




Alanyaspor karşısında etkisiz kalan Olcay Şahan, Göztepe karşısında mücadeleye kulübede başlayacak. Ünal Karaman, tecrübeli oyuncunun yerine sakatlığı





Teknik direktör Ünal Karaman’ın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Olcay Şahan, Göztepe karşısında mücadeleye kulübede başlayacak. Son oynanan Alanya karşısında rakip savunmacıların arasında kaybolan ve ikinci yarının hemen başında oyundan alınan 31 yaşındaki futbolcunun yerine sakatlığını tamamen atlatan Abdülkadir Ömür’ün forma giymesi bekleniyor. Genç oyuncuya ilk 11’de şans vermeyi düşünen Ünal Karaman, aynı zamanda bu hamleyle hücumdaki üretkenliği de artırmayı hedefliyor.

YAKIN TAKİPTE

Portekiz devi Benfica başta olmak üzere Avrupa devlerinin yakın takibinde olan 19 yaşındaki futbolcu ise Göztepe maçıyla yeniden form tutmayı planlıyor. Bu sezon 4 maçta 297 dakika sahada kalan genç oyuncu, skora katkı yapmayı başaramadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap