SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Obertan ve Taylan'a fırtına’dan kanca!

Obertan ve Taylan'a fırtına’dan kanca!

Karadeniz Özel

21 Mart 2019 Perşembe - 11:43




Trabzonspor Erzurum'un iki yıldızı ile flörtte...





BÜTÇEYE GÖRE

Süper Lig'de Avrupa'yı kovalayan Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları şimdiden başladı. Kulüp yönetimi bir yandan borçları eritmekle meşgulken diğer yandan transfer çalışmalarına yoğunlaştı. Bütçeye göre transfer yapmayı planlayan Bordo-Mavililerin ilk hedefinde Erzurumspor'un iki kaliteli ismi bulunuyor. Gabriel Antoine Obertan ile Taylan Antalyalı ile temaslar önümüzdeki haftalarda başlayacak.

MİLLİ OYUNCULAR




30 yaşında ve 1.86 boyundaki Obertan bu sezon Erzurumspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Obertan forvet hattının yanı sıra sağ kanatta da görev yapabiliyor. Fransa U21 formasını 11 kez giyen, 1 gol atan tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de bu sezon 7 karşılaşmada görev yaptı. Obertan’ın 1 golü bulunuyor. Listedeki diğer isim ise orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı.

TAYLAN 4 GOL KAYDETTİ




24 yaşında olan Taylan, merkez orta sahanın yanı sıra forvet arkası oynuyor. Genç oyuncu zaman zaman da kanatlarda görev yapıyor. A2 Milli Takımı’nın vaz geçilmez isimlerinden birisi olan Taylan, hırslı ve agresif yapısıyla tanınıyor. Geride kalan maçlarda 24 kez Erzurumspor formasını giyen Taylan Antalyalı 4 gol 1 asistlik katkı yaptı. Bordo-mavili yönetim, sezon bitiminden önce her iki oyuncu için Erzurumspor’la masaya oturacak.

OBERTAN TİMDİR?

Adı: Gabriel Antoine Obertan



Yaş: 30
Boyu: 1,86 m
Uyruğu: Fransa
Mevki: Forvet - Sağ Kanat
Ayak: Sağ ayak



Güncel kulüp: Erzurumspor
Sözleşme Bit. Tarihi: 30.06.2021

TAYLAN ANTALYALI KİMDİR?




Yaş: 24
Boyu: 1,80 m
Uyruğu: Türkiye
Mevki: Orta saha - Merkez orta saha
Ayak: Sağ ayak
Güncel kulüp: Erzurumspor
Sözleşme Bit. Tarihi: 30.06.2020

Haber: Osman BAŞKIR

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap