SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme, Trabzonspor’un yerine alacağı oyuncuyu açıkladı! Partide bombayı patlattı

Nwakaeme, Trabzonspor’un yerine alacağı oyuncuyu açıkladı! Partide bombayı patlattı

28 Haziran 2022 Salı - 13:14




Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona eren Anthony Nwakaeme, bordo mavililerin kendisinin yerine Henry Onyekuru'yu transfer edeceğini açıkladı.





Henry Onyekuru transferinde Trabzonspor’a beklediği müjdeyi Anthony Nwakaeme verdi… Sivasspor’da forma giyen Kayode’nin, Nijerya’nın başkenti Lagos’ta eşi ve menajeri Dora için düzenlediği doğum günü partisine pek çok ünlü yıldız katıldı.

Trabzonspor’dan ayrılan Anthony Nwakaeme’nin yanı sıra Henry Onyekuru ve Beşiktaş’ın da transfer teklifi yaptığı Paul Onuachu partiye katılan tanıdık isimlerdi. Parti sırasında inşaatçı Ugochukwu Igboanugo, gazeteciliğe soyundu.

Partide yer alan futbolculara transferleri sordu. Kayode, Ukrayna’ya dönmeyeceğini Sivas’ta kalacağını söyledi. “Biraz soğuk ama Dora ile ısınmak için çok fazla opsiyonumuz var” diye espri yaptı. Onuachu, Genk’ten ayrılabileceğini menajerinin görüşmeler yaptığını doğruladı. Onyekuru, Türkiye’ye dönebileceğini söyledi. Nwakaeme de araya girerek, “benim formamı giyecek. Kendisini ilk kutlayan ben oldum” diyerek bombayı patlattı.

Beğendim
8
Sevdim
4
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap