SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Muharrem Usta ve eski yöneticiler mahkemeye verili

Muharrem Usta ve eski yöneticiler mahkemeye verili

07 Şubat 2019 Perşembe - 21:16




Trabzonspor'da yönetim harekete geçti. Usta ve 4 yönetici daha ibra edilmedi ve mahkeme yolu açıldı.





Trabzonspor’un Sportif A.Ş. Genel Kurul toplantısında alınan kararlar doğrultusunda eski başkan Muharrem Usta ve yöneticileri Ahmet Çubukçu, Coşkun Bülbül, Orhan Aksu ve Adnan Bayram’ın ibra edilmemesine karar verildi.

Gündemin 8. Maddesinde konu alınan görüşmede Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu’nun yaptığı yazılı açıklamada “Her ne kadar daha önceki genel kurul toplantısında 31.05.2017 tarihindfe biten faaliyet yılına ilişkin faaliyetleri hakkında ibra edilmiş olsalar dahi, Muharrem Usta, Ahmet Çubukçu, Coşkun Bülbül, Orhan Aksu ve Adnan Bayram’ın ayrı ayrı ibra edilmemesi yönünde oy kullandığımızı bu açıklmalarımızın da muhalefet şerhi ve gerekçemiz olarak tutanağa işlemesini istiyoruz.” Dediği bildirildi.


Muharrem Usta

Ardından geçilen oylamada Muharrem Usta, Ahmet Çubukçu, Coşkun Bülbül, Orhan Aksu ve Adnan Bayram’ın ibra edilmemelerine fakat 31.05.2018 tarihinde biten faaliyet döneminde kıst dönem yönetim kurulu üyeliği yapan Ahmet Ağaoğlu, Hayrettin Hacısalihoğlu, Ömer Sağıroğlu, Şenol Kaynar ve Mahmut Memişoğlu’nun ayrı ayrı ibra edilmelerine karar verildi.

Bunun üzerine  yeniden açıklama yapan Ömer Sağıroğlu “ Yapılan oylama neticesinde ibra edilmeyen eski yönetim kurulu üyeleri hakkında şirkete vermiş oldukları zararla ilgili dava açılması yönünde karar alınmasını ve yönetim kuruluna bu yönde yetki verilmesini önergemiz olarak sunuyoruz” dedi.

Verilen önerge oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Böylece Usta ve diğer isimler hakkında hukuki yol açılmış oldu. (haber61)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap