SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mourinho, Trabzonspor’un yıldızını istiyor! İmzaya az kaldı

Mourinho, Trabzonspor’un yıldızını istiyor! İmzaya az kaldı

28 Haziran 2022 Salı - 09:24




Trabzonspor ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür için Roma devreye girdi. Jose Mourinho!nun ısrarla istediği genç yıldız için teklif yapacağı öne sürüldü.





İtalyan ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho'nun 23 yaşındaki ismi transfer listesinin başına yazdığı ve teklif yapacağı öne sürüldü.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Roma'nın dünyaca ünlü Portekizli menajeri Jose Mourinho, orta sahada Abdülkadir Ömür'ü takıma katılması için yönetime baskı yapıyor. Haberde Abdülkadir'in forvet arkası ve kanatta oynayabildiği, çok yönlü bir oyuncu olduğu ifade edildi.

MANCHESTER CİTY'NİN 23 MİLYON EUROLUK TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRİLMİŞTİ

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, Milan, Atalanta gibi İtalyan takımlarının dışında İspanyol ekibi Sevilla'nın da listesinde bulunuyor. 23 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 38 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Ömür'e Transfermark verilerine göre; 10.5 milyon euro değer biçiliyor. Trabzonspor, geçtiğimiz yıllarda Manchester City'nin 23 milyon euroluk teklifini geri çevirmişti.

Beğendim
6
Sevdim
4
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap