SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kupayı Ünal hoca değil futbolcular kaybetti

Kupayı Ünal hoca değil futbolcular kaybetti

19 Mart 2019 Salı - 11:09




Eski kaptan Giray Kaçar, Trabzonspor’u Karadeniz’e değerlendirdi





SÖZLEŞMEDE GEÇ KALINDI

TRABZONSPOR’UN teknik direktör Ünal Karaman ile sözleşme uzatma konusunda geç kaldığının da altını çizen Kaçar, “Oyuncuların istek ve arzuları Ünal hocadan mutlu ve memnun olduklarını gösteriyor. Yeni sezonda da Ünal hocaya şans verilmeli. Bana göre şu ana kadar en az 2-3 yıl sözleşme yenilenmeliydi. Belki uzatılsaydı takım daha başarılı olurdu. Çünkü hocanın kafasında soru işaretleri olabilir. Yabancı bir hoca olsa imza atılmıştı. Ünal hoca için sözleşme önemli değildir. Ünal hocaya bırak git deseler Ünal hoca kimseyi kırmadan, parayı da düşünmeden ceketini alıp gider” dedi.

YAPABİLECEĞİNİN EN İYİSİ

TRABZONSPOR’UN eski kaptanı Giray Kaçar, takımın ikinci yarısında geride kalan 9 haftalık bölümünü değerlendirdi. Trabzonspor’un zirvede yarış verdiğini ifade eden Kaçar, “Sezon başından bu yana zaten ilk 3’ü kovalıyordu. Mevcut durumda şu anda alınabilecek en iyi sonucu elde ediyor. Elindeki kadro ile birlikte iyi işler yapıyor. İkinci yarılar zaten zor geçiyor. Bir de diğer takımlar transfer yaptı. Trabzonspor yapamadı” dedi.

BURAK VE SAKATLIKLAR ETKİLEDİ


BURAK Yılmaz’ın gidişinin Trabzonspor’u etkilediğini de ifade eden Giray Kaçar, “İyi bir Burak Yılmaz varsa takımında, maçlara zaten 1-0 önde başlarsın. Burak’ın devre arasında takımdan ayrılması yüzde 30-40 oranında etkiledi. Burak önemli bir golcü. Burak takımda kalsaydı belki şu anda bir iki basamak daha üstte olabilirdik. Bir de sakatlıklar çok oldu. Kadroda stoper sağ bekte, kanat oyuncuları göbekte oynadı. Bu da etkiledi. Ama bu kadroya rağmen Trabzonspor başarılı olmuştur” ifadelerini kullandı.

HATALI OLAN FUTBOLCULAR TÜRKİYE

Kupası’ndan elenmenin hayal kırıklığı yarattığını kaydeden Giray Kaçar, “Bu sezon şampiyonluktan kopan Trabzonspor sezonu en azından Türkiye Kupası ile tamamlamak istiyordu. Kupa bir teselli olacaktı. Ancak elindeki maçı verdiği için kaza olarak görüyorum. Burada hocaya suç bulmak en kolayı ama hoca suçlu değil. Futbolcuların hatası kupadan elenmemize neden oldu. Futbolcuların sorumluluk almaları gerekiyordu. Kaybetmemeleri gereken bir maçı kaybettiler. Bu, sezonun kaybı oldu. Turu geçse Trabzonspor kupayı alabilirdi” dedi.

ÜNAL HOCA BAŞARILIDIR

“TEKNİK direktör Ünal Karaman’ı başarılı buluyorum” diyen Kaçar, şöyle devam etti: “Türkiye’de hemen hemen her yerli teknik direktörle çalıştım. Yerli teknik direktörler arasında; iş ahlakı olan, takımını benimseyen ve takıma şehrinin ruhunu aşılayan bir teknik direktör varsa o da Karaman’dır. Trabzonspor’u çoğu teknik adam kariyer yapmak ve basamak yeri olarak görüyor. Bu kadar kötü durumda ve transfer yasağına rağmen bu takımı yarışın içinde tutuyorsa Ünal hoca başarılıdır.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap