SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Trabzonspor sorusu gündem oldu!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Trabzonspor sorusu gündem oldu!

06 Mayıs 2024 Pazartesi - 11:56




ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Trabzonspor sorusu ve cevabı gündem oldu.





ATV ekranlarından yayınlanan Türkiye'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de Trabzonspor ile ilgili sorulan soru spor kamuoyuna bomba gibi düştü.

KİM MİLYONER İSTER YARIŞMASINDA TRABZONSPOR SORUSU

Ünlü aktör oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu, milyonların severek takip ettiği bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümünde sorulan Trabzonspor sorusu, kısa sürede gündem oldu.

Yarışmanın 100 bin liralık soru bölümünde açılan soruda yarışmacıya,  '1959'dan günümüze kadarki  Süper Lig tarihinde, alt arda 90 iç saha maçında mağlup olmayarak "kendi evinde en uzun süre yenilmeyen takım" ünvanını elinde bulunduran hangisidir?' sorusu soruldu.

TRABZONSPOR GÜNDEM OLDU


Yarışmada sorulan bu soru üzerine, internette en çok aratılan haber 'Süper Lig'de evinde en uzun süre yenilmeyen takım hangisidir?' ve Trabzonspor haberleri oldu. 

TRABZONSPOR CEVABINI VERDİ

Sorulan soruya  'Trabzonspor cevabını vermek isterdim ama sanırım değil' tepkisini vererek yorumlayan yarışmacı, daha sonra joker hakkını kullanarak cevap şıklarını ikiye düşürdü.

Kullandığı joker hakkıyla birlikte yanlış iki seçenek elenirken, geriye kalan Trabzonspor ve Galatasaray şıkları arasında bordo-mavili takımı seçen yarışmacı doğru cevabı vererek 100 bin liralık soruyu doğru bildi.

haberanlik

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap