SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > KESKİN VİRAJI KAZASIZ DÖNELİM

KESKİN VİRAJI KAZASIZ DÖNELİM

07 Nisan 2018 Cumartesi - 11:39




Bordo-Mavililer, Avrupa yolunda en yakın takipçilerinden Kayserispor’u konuk ediyor.





Ligde geçen hafta Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetle Avrupa hedefinde yara alan Bordo Mavililer, Kayserispor’u yenerek yeniden çıkışa geçmek ve rakibiyle aradaki farkı açmak istiyor.

Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetle Avrupa kupalarına katılma noktasında önemli kayıp yaşayan Trabzonspor, bugün sahasında en yakın takipçilerinden Kayserispor’u konuk edecek. 42 puanla 5. sırada yer alan Karadeniz ekibi 41 puanla 7. sırada bulunan rakibini mağlup ederek hem moral bulmak hem de Avrupa yolunda rakibiyle aradaki puan farkını açmak istiyor.

YOLUN SONU AVRUPA

Ligde son 7 haftaya girilirken hedefi yolunda artık kaza yaşamak istemeyen Trabzonspor’da Sosa cezalı olduğu için bugünkü maçta forma giyemeyecek. Sarı kart cezası biten Ogenyi Onazi ise takıma dönecek. Bordo-Mavili takımda oyuncular üç puan için kenetlenirken kaptan Onur Kıvrak, “Kayserispor’u yener, taraftarlarımızın yüzünü güldürürüz. Sezon sonunda da Avrupa’ya gideriz” diye konuştu.

6 PUANLIK MAÇ


Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasında Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetle Avrupa kupalarına katılma noktasında önemli kayıp yaşayan Trabzonspor, bugün sahasında en yakın takipçilerinden Kayserispor’u konuk edecek. 42 puanla 5. sırada yer alan Karadeniz ekibi 41 puanla 7. sırada bulunan rakibini mağlup ederek hem moral bulmak hem de Avrupa yolunda rakibiyle aradaki puan farkını açmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap