SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karaman yetersiz mi?

Karaman yetersiz mi?

24 Eylül 2018 Pazartesi - 11:02




Karadeniz çok tartışılan bu konuyu uzmanlara sordu..





6 hafta geride kaldı.. Tartışılan konu Trabzonspor’da hala bir oyun kimliğinin oturmuş olmaması.. Peki bunun nedenleri neler? Hoca yeterli değil mi? Yoksa oyuncular onun sahada uygulatmak istediklerini yapamıyorlar mı?

İskender Günen (Sabah)

Rodallega’dan vaz geçemizsin!

TAKIM 2 hata üst üste maç kaybetmiş eleştiri doğal ancak, öyle 5-6 haftada yıkıp atmak olmaz. Bu takım taraftarın yıllardır özlediği sistemle oynuyordu. Önde baskı yaptığında neler olduğunu hep birlikte gördük. Herkes, ‘İşte Trabzonspor bu’ dedi. Göztepe maçında kadroyla gereksiz oynandı. Rodallega bu sistemin en önemli halkası. Olcay takım oyuncusu. Ünal hocanın bu isimlerden vaz geçmesi sıkıntı yarattı. Sorunu çözecek kişi de Ünal Karaman’dır.

Hamdi Aslan (bein Sports)


Burak için acele edildi

TRABZONSPOR bir oluşum dönemi yaşıyor. Kolay değildir öyle 5-6 haftada takım kurgusunu oturtmak. Ancak bir teknik adamın takım içindeki varlığının göstergesi kadrosal istikrarıdır. Trabzonspor geride kalan 6 maçta bu sıkıntıyı yaşadı. Neredeyse her maçta 3-4 isim değişti. Göztepe maçında da bunu yaşadık. Bana göre Burak için acele etti. Amiri, yedek bıraktığı isimlerden iyi değildi. Öncelikli konu kadro istikrarı olmalı. Futbolda başarılı olma zorunluluğu vardır. Başarı olamazsanız sizi yönetenlere değiştirme hakkı doğar.

İlyas Akçay (Trabzonspor eski antrenörü)

Kazanma hırsı yok

6 HAFTADA teknik direktörün yeterli ya da yetersiz olduğunu konuşmak, tartışmak doğru olmaz. Ancak takımın şu anki görüntüsünü irdelediğimizde önümüze farklı şeyler çıkıyor. Birincisi transferler zamanında yapılmadı. Yapılanlar ise takıma geç katıldı. Üstelik bu oyuncuların gerçekten aranılan isimler olup olmadığı da tartışılır. Bir de Burak olayı var. O durum takımı etkilemiş görünüyor. Takım da maalesef kazanma hırsı yok.


Tuncay Soyak (Trabzonsporlu eski futbolcu)

Karaman kendi ipini çekti

“Ünal Karaman göreve geldiğinde yine Karadeniz’e verdiğim röportajda, ‘Karaman’ı severiz ama ne başarısı var?’ demiştim. Galatasaray maçında iyi oynamış bir takım, Alanya’ya kaybetmiş olabilir. Bu doğaldır ama Göztepe maçının kadrosunda bu kadar oynanmaz. 5 maçta 3 gol atmış Rodallega’yı neden kestiğini anlamak mümkün değil. Trabzonspor’un ruhunu taşımayan Burak’ı oynatması ise skandal. 6 maçta 3 mağlubiyet almak Trabzonspor’a yakışmaz. Karaman, son maçta kendi ipini kendisi çekmiştir”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap