SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte yeni Onazi

İşte yeni Onazi

26 Aralık 2018 Çarşamba - 19:53




Adı; Charles Kabore… Rusya’nın Krasnador takımında forma giyiyor… 30 yaşında ve 1.82 boyunda… Ön liberonun yanı sıra, stoper ve sağ bek de oynuyor...





BURKİNA FASO DOĞUMLU

TRABZONSPOR, aşil tendonu kopan ve sezonu kapatan Oganyi Onazi’nin yerini dolduracak yıldızı buldu. İzleme komitesinin bir süredir takip ettiği bu oyuncunun adı Charles Kabore. Rusya Premier Ligi takımlarından Krasnador’un formasını giyiyor. 30 yaşında olan Kabore, Burkina Faso doğumlu. Aynı zamanda Fransız vatandaşı. 1.82 boyunda olan Charles Kabore’nin asıl mevkii ön libero.

STOPER VE SAĞBEK DE OYNUYOR

30 YAŞINDAKİ tecrübeli futbolcu, sağ bek ve stoper bölgelerinde de görev yapabiliyor. Krasnador ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kabore’nin alacaklarına karşılık bonservisi kulüpten istediği, Rus temsilcisinin de bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Burkina Fasolu oyuncu Trabzonspor’dan yıllık 600 bin euro istiyor.  Küçük pürüzlerin giderilmesi halinde Kabore imzaya çağrılacak.

- KARADENİZ ÖZEL - 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap