SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hüseyin Türkmen Kaza sonrası Karadeniz’e konuştu; ''Hepimizi Allah korudu''

Hüseyin Türkmen Kaza sonrası Karadeniz’e konuştu; ''Hepimizi Allah korudu''

Karadeniz Özel

21 Nisan 2019 Pazar - 21:15




Trabzonspor'un genç yıldızı Hüseyin Türkmen bugün akşam saatlerinde kaza geçirdi. İzin gününde nişanlısı ile birlikte Ordu’da polis olan babasını ziyarete giden genç oyuncu dönüş yolunda kaza geçirdi.





Trabzonspor'un genç yıldızı Hüseyin Türkmen bugün akşam saatlerinde kaza geçirdi. İzin gününde nişanlısı ile birlikte Ordu’da polis olan babasını ziyarete giden genç oyuncu dönüş yolunda kaza geçirdi. Ordu’nun Ünye İlçesi Çakırtepe mevkiinde kavşakta meydana gelen kazada genç oyuncunun siyah renkli aracı, beyaz renkli lüks bir araçla çarpıştı. Hüseyin’in durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Karadeniz’e konuşan Hüseyin Türkmen, “Babamı ziyarete gittik. Dönüş yolunda talihsiz bir kaza yaşadık. Benim durumum iyi. Nişanlımın belinde bir sıkıntı var. Hastanedeyiz. Hepimizi Allah korudu” dedi.

Öte yandan Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Özer Bayraktar ve kulüp doktoru Hakan Bozdoğan da kazayı haber alır almaz Ünye’deki Çakırtepe hastanesine gittiler.






Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap