SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hocasına söyleyin bu çocuk çok gürültü yapıyor

Hocasına söyleyin bu çocuk çok gürültü yapıyor

19 Mart 2019 Salı - 09:48




Burak Yılmaz’ın Yomra’daki evinde kalan Abdülkadir Ömür’ü komşuları şikayet etti





KARADENİZ // ÖZEL HABER // Şikayetçi olan kişiler, Yomra ilçesinde bulunan Yalıncak Konakları sakinleri… Gazetemizi arayan isimler, hem sitem dolu hem de üzüntülüydü. Nedeni ise şikayet ettikleri kişinin ‘Trabzonspor’un geleceği’ denilen Abdülkadir Ömür olmasıydı 

Söze, ‘Bu çocuk 9-10 arkadaşıyla geldi. Bağırıp çağırıp gürültü yaptılar. Oysa dinlenip bir an önce takıma katılması gerekmiyor muydu? Hocasına söyleyin kulağını çeksin’ diye başladılar. Sonrasında ise, ‘Umarız bir daha olmaz’ dediler

BAŞKA YOLLARA BAŞVURMADIK

GAZETEMİZE gelen bir telefon bizi önce şaşırttı, sonrasında ise duyduklarımız karşısında şoke etti. Arayan kişiler, Yomra ilçesinde bulunan Yalıncak Konakları’nda yaşayanlardı. Söze, “Abdülkadir Ömür’le ilgili bir şikayetimiz var. Bunu isteseydik adli makamlarla paylaşabilirdik ancak sizinle konuşmak istedik. Çünkü bunları yazarsanız, çocuk yaptığı yanlışı anlar bir daha yapmaz” diye başladılar, sonrasında ise yaşananları anlattılar:

BU ÇOCUK SAKAT DEGİL Mİ?


 “GEÇTİĞİMİZ hafta Abdülkadir Ömür ve 9-10 kişilik bir arkadaş grubu daha önce Burak Yılmaz’ın oturduğu eve geldi. Sonradan öğrendik ki Burak giderken burayı Abdülkadir’e bırakmış. Zaten Burak da burada kirada oturuyordu. Gece geç saatlere kadar sohbet ettiler. Ancak bunlar genç çocuk, bir süre sonra bu sohbet yüksek gürültüye neden oldu. Biz uyardık ancak pek önemsemediler. Bu çocuk sakat değil mi?

LİGDE 4 MAÇI KAÇIRDI

DİNLENİP kendini hazırlaması gerekmez miydi? O saate kadar neden ayakta? Bunu Ünal hocaya söyleyin. Kulağını çeksin. Yoksa bir değer, daha olmadan kaybolup gider.” Ayak topuğunda ağrıları olan Abdülkadir Ömür, tedavisi sürdüğü için 4 lig, 1 de kupa maçı kaçırdı. Trabzonspor, genç oyuncunun forma giymediği 4 lig maçında 3 galibiyet, 1 de beraberlik alırken kupadan ise elendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap