SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gurbette transfer av başladı! İzleme Komitesi’nin yönetime sunduğu raporu Karadeniz açıklıyor

Gurbette transfer av başladı! İzleme Komitesi’nin yönetime sunduğu raporu Karadeniz açıklıyor

Karadeniz Özel

19 Nisan 2019 Cuma - 16:38




İzleme Komitesi’nin yönetime sunduğu raporu Karadeniz açıklıyor





Karadeniz Gazetesi / Özel / Kendi özkaynaklarının yanı sıra, geleceği olan gençleri de yakın takibe alan Trabzonspor, Almanya’da adeta ‘üs’ kordu. Bordo-mavili scout ekibi 12 gurbetçi genç için, ‘Alınmalı’ raporu verdi

FIRTINA’YA KATKI SAĞLAR

Trabzonspor'da yeni sezonun transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Avrupa’nın bir çok kentinde arayışlarına devam eden bordo-mavili İzleme Komitesi, Almanya’yı ‘üs’ olarak belirledi. Burada onlarca genci takibe alan komite, geleceği olan ve transfer edilmesi halinde Trabzonspor’a katkı sağlayacak gurbetçi gençleri de belirledi. 

18 VE 21 YAŞ ARALIĞINDA

Almanya'nın önemli kulüplerinde forma giyen bu gençler, gelişime çok açık isimler. Schalke’de forma giyen Görkem Can (18 yaşında-stoper) ve Ahmed Kutucu (19 yaşında-forvet), Bochum’da oynayan Furkan Sağman (19 yaşında-ön libero) ile Okan Mete Yılmaz (18 yaşında-sağ kanat), E, Frankfurt’lu Şahverdi Çetin (18 yaşında-ön libero)

HER MEVKİİDEN ÖNEMLİ İSİMLER

VFB Stuttgart’ın ikinci takımın genç yeteneği Umut Güneş (19 yaşında-merkez orta saha), Berliner AK’den Şerafettin Koçer (19 yaşında-sol ve sağ açık), Wehen Wiesbadenli Gökhan Gül (20 yaşında-orta saha / ön libero), FC Köln’ün ikinci takımından Erdinç Karakaş (21 yaşında Sol bek-sol stoper) ile Anıl Aydın (19 yaşında-orta saha), 


TOP YÖNETİM VE TEKNİK HEYETTE

Mainz 05’in 1.93’lük kulesi Ahmet Gürleyen (19 yaşında-stoper), Alman devi Bayern’in savunmacısı Mert Yılmaz (20 yaşında-sağ bek). Maliyetleri son derece uygun olan bu isimlerle gerekli temaslar kuruldu. Yönetim ve teknik heyetin değerlendirmeleri sonrasında bu gurbetçiler ve kulüpleriyle temasa geçilip transferleri gerçekleştirilecek.   

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap