SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gözler Nwakaeme'de

Gözler Nwakaeme'de

24 Mart 2019 Pazar - 10:12




Trabzonspor'da sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Anthony Nwakaeme, ülkesinde de son dönemde yakından takip edilmeye başlandı.





Bordo-mavili ekipte 9 gol-5 asist gibi iyi bir rakama ulaşan 30 yaşındaki forvetin, yaklaşan Afrika Uluslar Kupası öncesinde milli takıma alınması gündeme geldi. Nijerya Milli Takımı'nda geçmişte sadece bir kez forma giyen Nwakaeme'nin, kulübünde sergilediği performansın, dev turnuvanın kadrosunda yer almayı hak ettiği yorumları dikkat çekti.
 
Futbolcunun güçlü bir yapısı olduğu, isabetli şutlarının bulunduğu, dripling becerisiyle tehlike yarattığına dikkat çekilerek, son dönemde skor yüküne yaptığı dile getirildi.
 
Ülke basınındaki haberlerde, futbolcunun mutlaka milli takımda değerlendirilmesi yönündeki görüşler dikkat çekti.



 
Deneyimli teknik adamın şu ana kadar düşünmediği oyuncuyu yakından takip ettiğine vurgu yapılırken, yaza kadar iyi performansını devam ettirmesi halinde futbolcunun Afrika Uluslar Kupası kadrosunda kendisine yer bulabileceği ifade edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap