SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fener’i bitir 140 bin tl’yi cebine indir!

Fener’i bitir 140 bin tl’yi cebine indir!

Karadeniz Özel

25 Nisan 2019 Perşembe - 14:03




Bordo-mavili kurmaylar Kadıköy zaferi için kesenin ağzını açtı...





Başkan Ahmet Ağaoğlu, ligin ilk yarısında oynanan ve Trabzonspor’un 2-1 kazandığı maçta her oyuncusuna 100’er bin TL prim vermişti. Bu rakam daha da arttı. 22 yıl sonra gelecek zafer her bordo-mavili futbolcuya 140’ar bin TL kazandıracak…

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRIN!

TRABZONSPOR’DA Fenerbahçe maçının heyecanı her geçen gün artıyor. İstanbul ekibini tam 22 yıldır Kadıköy’de yenemeyen bordo-mavililer, şeytanın bacağını cumartesi günü oynanacak karşılaşmada kırmayı hedefliyor. Alınacak 3 puan aynı zamanda kalan haftalar adına zirveyle mesafeyi daha da kısaltacak. Galibiyet Trabzonspor’un yol haritasını iyice belirleyecek. Bu durum yönetimi de harekete geçirdi.




PRİM 3 KAT ARTTI

FUTBOLCULARI derbiye daha iyi motive etmeyi planlayan Trabzonsporlu kurmaylar, 40 bin TL olarak daha önceden belirlenen primi yükseltti. Aldığımız bilgilere göre, Fırtına, Fenerbahçe’yi Kadıköy’de devirirse, bordo-mavili futbolcular 140’ar bin TL’yi ceplerine indirecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu ligin ilk yarısında oynanan ve Trabzonspor’un 2-1 kazandığı maçta 100’er bin TL prim vermişti.




Haber: Mehmet KARAGÖZ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap