SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor değerlendirmesi!

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor değerlendirmesi!

21 Nisan 2019 Pazar - 11:32




Süper Lig’in 29. Haftasında Trabzonspor’un Malatyaspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Erman Toroğlu değerlendirmelerde bulundu.





Toroğlu, Trabzonspor’da özellikle yönetime güvendiğini dile getirerek “ Trabzonspor yönetiminin sakat işinin olacağını düşünmüyorum. Trabzonspor Beşiktaş’ın arkasından geliyor tamam ama bugünden bir şeye karar vermesi gerekiyor. Mesela santraforu oynatmadı sonradan soktu.

Trabzon Rodallega’yı seneye düşünüyor mu düşünmüyor mu? Bugün oynatmıyorsa Ünal hoca futbolcuya sinyali veriyor. Rodallega’ya dünyada 1.8 Milyon Euro verecek takımlar yok diye düşünüyorum. Takım güzel gidiyor şuan ama seneye ne yapılacak onu düşünmek gerekiyor. Şimdiden planlamasını yapmaları lazım. Şimdiden transferin yüzde 50’si bitmeli. Kaç yerli oynatabiliriz, alttan kaç kişi çıkarabiliriz, kaç transfer yaparız bunların kararını vermeliler.” dedi.

YUSUF İYİ PARA VERİLİRSE GÖNDERİLMELİ

Trabzonspor’un genç yıldızlarından Yusuf Yazıcı’nın iyi bir transfer teklifi gelmesi durumunda gidişine onay verilmesi gerektiğini söyleyen Toroğlu “Yusuf Yazıcı Avrupa’ya giderse daha fazla ilerler. Ama artık Trabzon’da daha fazla ilerlemez. Ben olsam iyi para verirlerse gönderirim. Yusuf’ta kalite var, Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’ne gitse kendini daha çok gösterebilirdi.” İfadelerini kullandı.

BURAK VE ONUR’UN GİTMESİ ÜNAL’IN ŞANSI

Ünal Karaman’ın başarısının arkasında şansı da olduğu belirten Toroğlu “ Onur ve Burak’ın ayrılması onun için avantaj ve şans oldu. İkisi de büyük sorundu takımda. Takım temizlenince kolej havası oldu. Sosa da kendini buldu. Yönetim de Ünal’a tam yetki verdi. Burak el hareketleriyle falan Ünal’ı eziyordu, Onur da tuhaf işler yapıyordu. Şimdi temiz bir takım kaldı Ünal’a.” dedi.

Trabzonspor’un Burak’tan sonra takım olduğunu söyleyen Toroğlu “Burak’ın oynadığı takımda takım Burak’a çalışır. Burak çıkınca devreden takım oldular. Trabzonspor Burak’tan sonra top oynamaya başladı.” Şeklinde konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap