SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > CAS duruşması sonrası Başkan Ağaoğlu ile tartışan İbrahim Ertürk Karadeniz’e konuştu

CAS duruşması sonrası Başkan Ağaoğlu ile tartışan İbrahim Ertürk Karadeniz’e konuştu

Karadeniz Özel

24 Mart 2019 Pazar - 09:50




'2010-2011 Trabzonspor'un namus davası değil mi?'





İbrahim Ertürk… Bir Trabzonspor sevdalısı. Bordo-mavili renkleri için Avrupa ile Trabzon’u kendisini için kısa yol yapmış. En büyük hayali ise 2010-2011 futbol sezonundaki kupanın hak edene, yani Trabzonspor’a verildiğini görmesi. Bunun için gecesini gündüzüne katıyor. Bu yolda neler yapılması gerekiyorsa, her şeyi yapmaya çalışıyor. İbrahim Ertürk’ü Trabzonsporlu olup da desteklemeyen yok desem mübalağa etmiş sayılmayız. Ertürk son olarak Trabzonspor’un CAS duruşmasında yaptığı etkinlikle yine sevenlerinin gönlünü kazanmayı bildi. 

BAŞKANIN SÖZLERİ BENİ ŞOK ETTİ

Ancak duruşma sonrası başkan Ahmet Ağaoğlu ile yaptığı konuşma canının sıkmış olmalı ki sosyal medya hesabından bu sitemleri sıkça gündeme getirdi. İbrahim Ertürk’e o gün neler yaşandığını sorduk. Başladı anlatmaya: Bizler bu işe başımız koyduk. O kupa gelene dek, yaşadığımız sürece bu mücadeleyi vereceğiz. Aynı heyecanı başkanın da düşündüğüme inandığım için duruşma sonrası, ‘Başkanım nasıl geçti duruşma? İnşallah hak ettiğimizi alacağız. Zaten siz de kongrede söylediğimiz gibi bu dava Trabzonspor’un namus davası..” 

ERTUĞRUL DOĞAN: ŞİKE DAVASI NAMUS DAVAMIZ

Şaşkınlığım şu ki, başkandan beklediğim karşılık gelmedi. İstediğim, daha doğrusu camia ve taraftarın beklediği yanıt o değildi. Dedi ki: Bu dava namus davamız falan değil… Yıkıldım. Oysa başkan seçildiği kongrede söyledikleri hepimizin kulaklarında çınlıyor. Üzüldük. Biz bu davanın peşini bırakmayacağız. Başkaları için olmayabilir ancak bizim için gerçekten bu dava namus davası. Zaten başkan yardımcımız Ertuğrul Doğan da yine bana yaptığı açıklamada, ‘Şike davası namus davamız’ ifadesini kullandı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap