SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Büyük insanları tarih hiçbir zaman unutmaz

Büyük insanları tarih hiçbir zaman unutmaz

06 Ağustos 2022 Cumartesi - 16:36




Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a yapılan saygısızlığa ünlü spor yazarlarından tepki yağdı...





Türk sporunun duayen isimleri, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın adının 55’inci kuruluş yıldönümü etkinliklerinde anılmamasına tepki gösterdi. Bunun kabul edilemez olduğunu dile getiren otoriteler, “Büyük insanları tarih hiçbir zaman unutmaz. Bunu yapanlar kendilerini küçültmüştür. Yapılan büyük saygısızlıktır” dediler.

ŞANSAL BÜYÜKA: Basında okurken inan ki çok üzüldüm.Sevgili başkanımız Mehmet Ali Yılmazı çok severim. Zaten Ali Şen, Süleyman Sabah ve Mehmet Ali Yılmaz efsane başkanlar. Türk futbol tarihi bu efsane başkanları hiç bir zaman unutmaz. Trabzonspor'un yönetimi nasıl böyle büyük bir hata yaptı kınıyorum.

ERMAN TOROĞLU: Büyük insanları tarih hiçbir zaman unutmaz. Trabzonspor’un yönetimi Onursal Başkanları’nı unutsa bile, Trabzonspor taraftarı Onursal Başkanları’nı unutmaz. Ben yönetimi ayıplıyorum.

SİNAN ENGİN: Çok şaşkınım Trabzonspor'un yönetimi nasıl böyle büyük bir hata yapabilir. Trabzonspor'a büyük emek harcayan, Türkiye’de üç büyüklerin içine Trabzonspor’u getiren bugün Trabzonspor'un buralara kadar gelmelerinde en büyük payı olan Onursal Başkan, Eski Spor Bakanımız, Trabzonspor’un abisi olan Mehmet Ali Yılmaz'ı nasıl unuttular anlamış değilim çok üzgünüm bunun hesabını taraftara verirler.

BİLAL MESE: Yılların unutulmayan üç ismi var spor camiasında Mehmet Ali Yılmaz, Ali Şen ve Süleyman Seba… Mehmet Ali Yılmaz’ı yönetim unutsa bile Türk sporseverleri unutmaz.

AHMET ÇAKAR: Ne diyebilirim ki ben onlara. Utansınlar. Yönetimin efsane isimlerini unutmaları kendilerinin küçüklüğüdür.

GÜREL YURTTAŞ: Trabzonspor'un bugünkü konumuna gelmesi Mehmet Ali Yılmaz sayesindedir. Trabzonspor'un tesislerini yapan, hibe eden efsane bir başkandır. Şimdiki yönetimin 55’inci yıl dönümünde Onursal Başkanını unutmaları ve anmamaları büyük ayıplarıdır.

CEVAT KOL: Söylenecek söz bulamıyorum. Efsaneler ve büyükler asla unutulmaz. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap