SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu haber hiçbir yerde yok! Trabzonspor sezon sonu Barcelona ile masaya oturuyor

Bu haber hiçbir yerde yok! Trabzonspor sezon sonu Barcelona ile masaya oturuyor

Karadeniz Özel

24 Nisan 2019 Çarşamba - 14:42




Abdülkadir Ömür’ün Barcelona’da oynama hayalleri gerçek oluyor.





Karadeniz Gazetesi / Özel // Uzunca bir süredir Fırtına’nın genç yeteneğini takip eden Katalan ekibinin yetkilileri transfere onay verdi. Barcelona yönetimi sezon sonunda Abdülkadir için Bordo-mavili kurmaylarla masaya oturacak

6 MAÇTA KARAR KILDILAR

BARCELONA, Rüştü Reçber ve Arda Turan’ın ardından 3’üncü Türk oyuncuya renklerine katmaya hazırlanıyor. Elbette bu oyuncu bir süredir Katalan ekibinin yakın takibe aldığı Abdülkadir Ömür’den başkası değil. Trabzonspor’un genç yeteneğini uzunca bir süredir yakın takibe aldıran Barcelona, Abdülkadir Ömür için scout ekibinden olumlu rapor aldı. Aldığımız bilgilere göre, İspanyol devi, Abdülkadir Ömür’ün son 6 maçını (3 iç saha, 3 dış saha) özellikle takip ettirdi.

İDMANLARI BİLE TAKİP ETTİLER

BARÇA scoutları takiplerini bununla da sınırlı tutmadı. İspanyollar Abdülkadir’i idmanlarda da izledi. Tüm bu takipler  sonrası Abdülkadir Ömür’ün performansını yeterli bulan Katalanlar, genç yeteneği transfer etme kararı aldı. Yine bize gelen bilgilere göre, Barcelona yönetimi sezon bitiminde Abdülkadir Ömür’ün bonservisi için Trabzonsporlu kurmaylarla masaya oturacak. Fiyatta anlaşma sağlanırsa genç yıldız, Barcelona’da oynayan 3’üncü Türk olacak.


AĞAOĞLU 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu daha önce yaptığı açıklamada, ‘Abdülkadir’i isteyen takım 25 milyon Euro’yu gözden çıkarmalı” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap