SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bizde kaybetmek yoktu

Bizde kaybetmek yoktu

16 Ağustos 2018 Perşembe - 20:45




Bordo-Mavili kulüpte Yönetim Danışmanlığı görevine gelen Ali Kemal Denizci, Trabzonspor’un dünü, bugünü ve yarınını anlattı





TRABZONSPOR’UN efsane isimlerinden Ali Kemal Denizci, kulüp dergisine önemli açıklamalarda bulundu. Geçmişte yönetim olarak çok yanlışların yapıldığını fakat bu yanlışların geride kaldığını söyleyen Denizci, “Trabzonspor’u yönetmek için şu anda taşın altına elini sokabilecek, paylaşımcı, aslan gibi arkadaşlar geldi. Krallık, tek adamlık yok, müthiş bir paylaşımcılık var. Sabredip beklemek lazım! Şu anda başarı elde etmek, bu kadar sıkıntılarla, bu kadar büyük ekonomik zorluklarla çok zor. Ama bu zorluk belki de yarının Trabzonspor’unu inşa etmemizi sağlayacak” dedi. FUTBOL oynadığı dönemde Trabzonspor’un kitabında kaybetmek gibi bir şeyin olmadığını da söyleyen Denizci, “Biz kaybetmeyi düşünmezdik. 3,4,5 atalım düşüncesindeydik. Allah vergisi bir yeteneğim vardı” dedi. Taraftarlara da seslenen Denizci, “Biz eskiden hep yanyanaydık. Bu kulübün başarısı birlik ve beraberlikten geçer. Şimdi yeniden birlik ve beraberlik sağlanmalı. Kulübe, takıma ve yönetime sahip çıkılmalı. Destek olunmalı. Sabır gösterilmeli. Trabzonspor yeniden eski günlerine kavuşacaktır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap