SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Berat Albayrak ve babası Sadık Albayrak'ın Trabzonspor'a büyük desteği

Berat Albayrak ve babası Sadık Albayrak'ın Trabzonspor'a büyük desteği

19 Nisan 2019 Cuma - 11:54




Bu sezon ekonomik sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor’un başı her sıkıştığında Bakan Berat Albayrak ve babası Sadık Albayrak devreye girdi. Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi bu sayede büyük krizlerin üstesinden geldi…





Hani denir ya, ‘Allah her şehre böyle sevenler nasip eksin’ diye. İşte öylesine bir durum. Albayrak ailesi bu sezon Trabzonspor’a verdiği katkıyla alkıştan fazlasını hak etti.

Spor kamuoyu pek bilmese de geride kalan süre içinde bordo-mavili kulübün en önemli destekçisi bakan Berat Albayrak ve babası Sadık Albayrak oldu. Parasal krizlerin en üst noktaya çıktığı anlarda Albayraklar devreye girdi. Gereken finans kaynaklarını devreye soktu. Bu sayede Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi rahat bir nefes alırken krizler aşıldı. Zor anlarda Trabzonspor’un adeta ‘cankurtaran’ı olan Albayraklar, verdikleri destekle bordo-mavili kulübün ‘Avrupa’dan men’ tehlikesinin ortadan kalkmasında da başrol oynadı. Trabzonspor’un ‘Fahri’ yöneticisi gibi çalışan bakan Berat Albayrak ve babası Sadık Albayrak’ın bu çabaları bordo-mavili kamuoyundan büyük takdir alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap