SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Barcelona Abdulkadir Ömür için çok ciddi!

Barcelona Abdulkadir Ömür için çok ciddi!

19 Nisan 2019 Cuma - 12:50




Barcelona'nıun Abdulkadir Ömür'ü 2 yıldır izlettiği ortaya çıktı.





Katalan ekibinin, Abdülkadir Ömür’ü 2 yıldır izlettiği ortaya çıktı.

Abdülkadir Ömür ile Barcelona arasındaki 'tweet' flörtünün, bir transfer nikahına dönüşebileceği belirtildi. Resmi hesabından, Abdülkadir için, "Barça tarihinde üçüncü bir Türk neden olmasın?" tweeti atan Katalan kulübünün, genç yıldızı scoutlarına iki yıldır izlettiği ortaya çıktı. 2015 yılından bu yana Barcelona'nın scout ekibinin başında bulunan Pep Boada'nın elinde Abdülkadir'le ilgili geniş kapsamlı bir rapor olduğu ifade ediliyor. Ömür'ün, 1999 doğumlu transfer edilebilecek oyuncular listesinde ilk 10 isim arasında yer aldığı dile getirildi.

ÖMÜR ACELE ETMEMELİ




Abdülkadir Ömür'le ilgili transfer haberlerini de değerlendiren Denizci, "Abdülkadir'in acele etmemesi gerek. Bir sene daha bekleyip daha farklı bir Abdülkadir olarak oraya gidebilir. Barcelona'ya gidip oynaması bize gurur verir. En azından A Milli Takım'da da kendini ispatlayıp gidebilir. Biraz tecrübe edinmesi gerekiyor" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap