SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan Umut Bozok'a telefon: Seni takımda görmeyi çok istiyorum

Abdullah Avcı'dan Umut Bozok'a telefon: Seni takımda görmeyi çok istiyorum

26 Haziran 2022 Pazar - 11:55




Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Forvet arayışlarını sürdüren bordo-mavililerde gündeme Umut Bozok gelmişti. Tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı yıldız futbolcu ile telefonda görüştü. İşte detaylar...





Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'un hangi takıma transfer edileceği konusu...

Trabzonspor ile anlaştı haberlerini yalanlayan oyuncunun Türkiye Temsilcisi Murat Ardıçlık, Umut Bozok'un transferi için Süper Lig'den büyük takımlarla görüştüklerini doğrulamıştı.

Oyuncunun Türkiye temsilcisi Murat Ardıçlık Trabzonspor'da görüştüğümüz takımlar arasında ifadelerini kullandı. Murat Ardıçlık, "Umut'un Türkiye'de tek yetkilisi benim Trabzonspor yetkisi olmayan kişilerle görüştü ve bu transfer gerçekleşmedi.

Türkiye'de büyük kulüplerle temaslarımız var bu takımların arasında Trabzonspor'da var." ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki mili santrafor geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla 20 gol atarak Türkiye Süper Lig'inde gol krallığına ulaşmıştı.


Süper Lig'de gösterdiği performansla transfer listelerinin başında olan Umut Bozok Stefan Kuntz tarafından milli takıma çağrılmıştı.

AVCI'DAN TELEFON

İlk etapta savunmayı güçlendiren bordo-mavililer, şimdi rotayı ön tarafa çevirdi.

Yeni sezonda Koita ile devam etmeyi düşünmeyen teknik direktör Abdullah Avcı, Umut Bozok ismini yönetime vermişti.

Bordo-mavili kulübün kurmayları 25 yaşındaki oyuncu cephesiyle görüşmelere devam ederken, süreci hızlandırmak adına Abdullah hoca bizzat devreye girdi.


Göreve geldiği günden bu yana pek çok transferde kilit rol oynayan ve futbolcularla görüntülü görüşmeler yapan Avcı, Bozok'la telefonda konuştu.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gol kralı olan forvete planlarını anlatan ve yeni sezondaki oyun kurgusuyla ilgili bilgi veren Avcı, kendisini takımda görmeyi çok istediğini söyledi. Bu transfer olumlu bitebilir.

KULÜBÜ SATACAK

Bonservis olarak 1.5 milyon euro civarında bir rakamı Lorient'in kabul edeceği öğrenildi. Fransızlar "Önce oyuncuyu ikna edin" cevabını vermişti.

UMUT BOZOK KİMDİR, NERELİDİR?


Umut Bozok, santrfor mevkisinde oynayan bir Türk milli futbolcudur.

Umut Bozok, 19 Eylül 1996'da Fransa'nın Saint-Avold şehrinde dünyaya gelmiştir ve 25 yaşındadır.
178 cm boyunda ve kilo olan Umut Bozok, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Umut Bozok, Profesyonel kariyerine Metz II'de 2013'te başladı. Altyapı kariyerini ise Etoile Naborienne ve Metz'de tamamlamıştı. Başarılı oyuncu Metz II'den sonra Championnat National ekibi Consolat'a geçti. Daha sonra Nîmes ve Lorient'te oynadı. Lorient'teyken Troyes ve Kasımpaşa'ya kiralandı.

Umut Bozok aslen Yozgatlıdır. Umut Bozok hem Fransız hem Türk vatandaşlığına sahiptir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap