SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı, Pereira’nın prensini istiyor!

Abdullah Avcı, Pereira’nın prensini istiyor!

27 Haziran 2022 Pazartesi - 12:54




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Vitor Pereira'nın prensi Joao Victor'u takımda görmek istiyor... Transfer için Benfica ve Porto'nun adı geçiyordu. Benfica'nın aradan çekildiği, bordo-mavililerin tek rakibinin Porto olduğu öğrenildi...





Trabzonspor sağ stopere takviye arıyor… Genellikle tecrübeli oyuncular bordo-mavililerin gündemine gelse de sürpriz bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre Porto’nun transfer listesinde yer alan Corinthians’ın stoperi Joao Victor için Trabzonspor da devreye girdi.

BENFİCA ARADAN ÇEKİLDİ, TEK RAKİP PORTO

Record gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Cortinthians’ta forma giyen 24 yaşındaki stoper için Benfica devreden çıktı. Ancak Porto tek başına kalmadı. Ciddi bir rekabetin içinde.

TRABZONSPOR'UN TEKLİFİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Joao Victor için ne kadar bonservis istendiği, Trabzonspor’un teklifinin ne durumda olduğu ya da Corinthians’ın satış konusunda ne düşündüğü hakkında bilgi verilmedi.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap