SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür; 'Burak ağabey kabul etti, eve girdiğimde...'

Abdülkadir Ömür; 'Burak ağabey kabul etti, eve girdiğimde...'

Karadeniz Özel

24 Mart 2019 Pazar - 18:58




Gürültü yaptığı gerekçesiyle Yalıncak Konakları sakinlerinin şikayet ettiği Abdülkadir Ömür sessizliğini bozdu. Trabzonspor’un genç yeteneği 19 Mart tarihli gazetemizde yer alan iddialar için flaş sözler sarf etti





Karadeniz, 19 Mart tarihli sayısında Abdülkadir Ömür ile ilgili bir haber yapmış, genç oyuncuyu kaldığı sitedeki komşularının şikayet ettiğini dile getirmişti.

Yaşananlar karşısında uzun süre konuşmayan Abdülkadir Ömür sessizliğini bozdu.

Genç oyuncu flaş açıklamalar yaptı:  “Burak Yılmaz ağabey, geçtiğimiz yıl Trabzonspor’a döndüğünde Yalıncak Konakları’nda bir villa kiraladı. Bu evin 1 yıllık kirasını da (aylığı 10 bin 500 TL) peşin ödedi. Burak ağabeyin devre arasında Beşiktaş’a transfer olup İstanbul’a gitmesi üzerine ona, ‘Ağabey ben her gün Çarşıbaşı’ndan idmana geliyorum. Yol çok uzun. Antrenmanları kaçırmak istemiyorum. Sen evin parasını peşin ödedin. İznin olursa burada kalayım’ dedim. Burak ağabey de bunu kabul etti. Girdiğimde ev bomboştu. Eşyalar aldım. Zaman zaman arkadaşlarım geliyor. Onlarla çay içip, bisküvi yiyoruz. Bunun dışında başka bir şey yapmamış söz konusu değil. Zaten benim aldığım aile terbiyesi komşularımızı rahatsız etmeye engeldir. Sanırım ev sahibi, yeni bir kiracı bulmuş. Bizi çıkarmak istiyor.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap