SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 8 Milyon TL nerede?

8 Milyon TL nerede?

17 Haziran 2018 Pazar - 10:50




Fırtına Nike’ı bıraktı.. Yeni sezondan itibaren Macron markalı formalar giyilecek. İtalyan firmasıyla 3 yıllık anlaşma yapıldı. Ancak kulislerde dilden





TASARIMI İYİ AMA...

TRABZONSPOR’A gönül verenler, yeni formaları beğendiklerini her fırsatta dile getiriyor. Özellikle sosyal medyada tasarımı, dizaynı ve renk uyumu ile Macron’un ürettiği formalar büyük beğeni kazandı. Ancak burada da taraftarlar yönetime şu soruyu soruyu sormadan edemiyor; Neden Macron?

HER AVM'DE YOK!

ÇÜNKÜ, Macron’un ürettiği formaları taraftarlar ancak TS Clup’lardan alabilecek. Ya da sipariş yoluyla temin edecek. Oysa bilindik bir marka olsa gittiği bir alış veriş merkezinden bu formaları alabilir. Tüm dünyada Trabzonspor taraftarı olduğunu düşünürsek, bu ciddi bir ekonomik kayıp demek olacak

3 YILLIK ANLAŞMA


 TRABZONSPOR bu sezondan itibaren İtalyan firması olan Macron markalı formaları giyecek. Özel olarak tasarlanan formalar, TS Clup’larda satışa çıktı. 12 Haziran günü formaların tanıtımı Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da hazır bulunduğu bir törenle yapıldı. 3 yıllık sözleşmeye imza atıldı..

 KOTANIZ DOLDU FORMALAR

 sosyal medyada Trabzonspor taraftarının da beğenisini kazandı. Buraya kadar her şey iyiydi. Ancak kulislerde dilden dile dolaşan bir söylenti gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre, geçtiğimiz sezon Nike firması kota dolduğu gerekçesiyle bordo-mavili takıma talep edilen ürünleri vermedi.

NIKE’A EKSTRA PARA

Bunun üzerine başkan Muharrem Usta, ciddi bir miktarı kasadan çıkararak Nike’tan  ürünleri aldı ve yeni bir marka için arayışlara başladı. Bu sırada İtalyan firması Macron’dan forma sponsorluğu için teklif geldi. Taraftar yeni sezon için konuşup anlaştı. Hatta Macron, Muharrem Usta’ya 8 milyon lira ödemede yaptı.


BİR YANIT OLACAK ELBET!

ANCAK bu paraya ne olduğu ve nereye haırcandığı bilinmiyor.Yeni yönetim, eskileri karalamak istemiyor ama durumdan da rahatsız. Trabzon’da herkes bu soruyu birbirine soruyor. Muharrem Usta 8 milyon lirayı ne yaptı? Bu para ne için harcandı? Herkes gibi biz de bu iddiayı ve sorulan sorunun yanıtını bekliyoruz.

Karadeniz Gazetesi / Osman Başkır 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap