SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor üstünlüğü

Trabzonspor üstünlüğü

12 Nisan 2015 Pazar - 10:32








Hayri Gür’de oynanan karşılaşma her iki ekip için de aynı önemi arz edince maç da bir o kadar lezzet verdi. Kıran kırana, üçlüklerin havada uçuştuğu bir düello izledik adeta.

Bu düelloyu da atılan üçlüklerin dışında, rakibi hataya zorlayacak hamleler belirleyecekti, nitekim öyle de oldu. Rakip takımın 18 numaralı oyuncusu Vujacic gözü kapalı attığı üçlüklerle İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u oyunda tutmayı başardıysa da son çeyrekte bu oyuncuya önlem alan Markovic maçı da kurtaran hamleyi yapmış oldu.

Bunun dışında Trabzonspor’da öyle bir oyuncu vardı ki, adeta takımına hayat verdi. Son haftalardaki yükselen grafiğini bu karşılaşmada da sürdüren Hardy attığı 31 sayıyla maçın yıldızı oldu. Hardy’nin bu çabasına Bost, Velickovic, Alper ve diğerleri de eklenince zafer kaçınılmaz oldu.

Aksi takdirde Trabzonspor Medical Park dün çok zorlu bir sınavı bu sonuçla bitirememiş olabilirdi. Takım olarak birkaç savunma ve pota altındaki hatalar dışında arzulu oynayan Bordo-Mavililer galibiyeti fazlasıyla hak etti. Karşılaşma boyunca tribünlerde susmayan ve takımın oyundan düştüğü anda tezahüratlarla takımını oyunda tutan taraftarların katkısı yadsınamaz.

Sonuç olarak zorlu bir mücadeleyi etkili oyunla geçen Bordo-Mavililer play-off yolunda çok kritik bir karşılaşmadan kayıpsız geçmeyi başardı. Basketbol tarihinde böyle bir dönemin daha yaşanmadığı ligde heyecanın dozu her geçen hafta artıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap