SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor transferlere doymuyor

Trabzonspor transferlere doymuyor

07 Ağustos 2016 Pazar - 10:30








Trabzonspor’da iyi bir hazırlık döneminden sonra Ersun Yanal takımın kadrosunu 25 kişiye çekecek. Bu haftaki transferler ile Bordo-Mavililer adeta fırtına gibi estiler. Bu hamleler ile belki de ‘transfer döneminin bu haftaki en hızlı takımı’ diyebiliriz. Kadroya Bero ve İbanez alındı. Akpro yeni transfer olacaklar listesinde var. Trabzonspor’da transferler nokta atışlar ile yapıldı. Ersun hoca bu transferler ile geleceğe umutla bakıyor. “Takıma hazır getirdik, yapılan yeni transferleri yapılmadan basına açıklamak istemiyoruz” ifadesini kullandı. Trabzonsporlu taraftarlar sezonun başlamasını heyecanla bekliyor. Ersun hoca, zor olan işlerin insana keyif verdiğini ve bu sene liglerde çekişmeli bir sezon geçeceğini ifade ederek, takımın hazırlık maçlarını çok iyi geçirdiğini, takımın iki hedefi olduğunu söyledi.

Birincisi Süper Lig diğeri Türkiye Kupası. Tecrübeli çalıştırıcı geleceğe umutla baktığını belirterek, “Bu da takımı yukarılara çekeceğinin göstergesidir” ifadelerini kullandı. Bu haftaki transferler de Trabzonspor’dan sonra en hızlı ekip Galatasaray oldu. Kasımpaşalı Eren Derdiyok Trabzon’un listesinde olsa da; bu oyuncu, çocukluğundaki hayali olan Galatasaray’ı tercih edince, Bordo-Mavililer Eren’in alternatifi olarak Avrupa’dan transferler yapıp, bu boşluğu doldurmuş oldu. Ersun Yanal, “Trabzonspor beni artık sahiplendi, ben de buna layık olmak için iddialı transferler ile takımı sezona hazırlıyorum. Trabzon’u kendime ikinci doğum yeri olarak görüyorum. Şuana kadar takıma 7 yeni futbolcu transfer ettik. Bu oyuncuların hepsi birbirinden değerli, takımda mevki anlamında problem olabilir. Bunu da yeni gelen oyuncular ile kapatmayı planlıyoruz. Takım ruhu ve oturmuş bir sistem istiyorum. Kamp sonrası aramızdan ayrılacak oyuncular var. Yeni transferlerden Arjantinli Kızılyıldız’ın sol beki İbanez’i, ayrıca 20 yaşındaki genç Bero’yu kadroyu kattık. Takımda yeni transferler ile eski oyuncuları karıştırıp güzel bir iskelete oluşturduk. Kadrodaki oyuncu rekabeti ve kalitesi bizi tek hedefimiz olan şampiyonluğa taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap