SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor rezaleti

Trabzonspor rezaleti

20 Mayıs 2016 Cuma - 09:51








Trabzonspor genç ve acemi kadrosuyla sahaya çıktı. Sayın Muharrem Usta, seçimde Lucescu’yu gösterip '50. yılda Trabzonspor’u şampiyonluğa oynatacak' bir kadro vaadiyle seyircinin üstüne baskı kurup oy aldı ve başkan seçildi.

Ondan sonra ne hikmetse takımın durumunun çok daha ağır şartlarda olduğunu görünce çark edip, Trabzonspor’un başarısını 3 yıla yaymak adına Ersun Yanal ile anlaşma yaparak taraftarların yüzde doksanını muhalif olarak karşısına geçirdi. 

Tüm Trabzonsporlulara sesleniyorum. Sayın Usta'ya da sesleniyorum… Trabzonspor’un 8 bin delegesine sorulsa 7900 kişiden "Yanal olmaz" cevabını alacağı halde ne hikmetse kendisi ve yandaşları takımın başına Yanal'ı getirerek büyük bir yanlışa imza atmışlardır. Bu bir rezalettir! 

Trabzonspor’un efsane kadrosundaki bütün arkadaşlarımla görüştüm. İlk şampiyonlukları yaşayan ben ve abilerim hepsi benimle aynı fikirdedir. Ama bizi adam yerine koymayanlar unutmasınlar ki, Trabzonspor’un tüm şampiyonlularında bizler vardık. Ve o kadrodaki hiçbir oyuncu bu teknik direktörün gelişine sıcak bakmıyordu. 

Trabzonspor gittikçe yerin dibine vurmuştur. Adeta bir çöküş yaşıyor. Bu çöküş de Trabzonspor’un sayın başkanının kendi kararıdır. Trabzonspor'a yıllarca hizmet etmiş ben ve arkadaşlarımın Trabzonsporluluğundan kimse dalga geçemez, kimse saygısızlık yapamaz. Çünkü bizler olmasaydık bu arkadaşlar Trabzonspor’a başkan adayı, idareci olamazlardı. 


Bizde bir iki tane yalaka çıkabilir. Yalakaların kim olduğunu bütün Trabzonlular görmüştür. Onların seviyesine asla düşmem. Trabzonspor’da Sayın Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a yaptıkları terbiyesizlik ve muhalefet yapanların yıllardır bu kulüpten nemalandıklarını gördük. Oysa hem parasını hem kariyerini ortaya koyan Sayın Mehmet Ali Yılmaz zamanında Trabzonspor’un medyada, basında ve ülkede nerede olduğunu herkes görmüştür. 

Trabzonspor’un bir karizması vardır. Bu karizmayı kimse ortadan kaldıramaz. Bu yöneticiler 'Trabzonspor’dan kim nemalanıyor' diye açıklasın. Kimin nemalandığını da görüyoruz. Trabzonspor’a tarihi skorlar aldırdılar, takımı adeta basket takımına çevirmişler, 7-0, 6-0’lar alışık olmadığımız sonuçlar.

Bize bir sezonda 7 gol atan takımlar şimdi bir maçta 7 gol atıyorlar. Ersun Yanal Trabzonspor’u CAS’a şikayet etmiş, tazminat davası açmış, "Fenerbahçe şike yapmadı" demiş.

Sayın Onursal Başkan'dan sonra Trabzonspor’da nemalanan adamlar yıllardır yerlerde sürünen Trabzonspor’u yaratmışlardır. Onlardan sonra gelecek yönetimler yıllardır Trabzonspor’u her sezon 20-30-40 puan liderden geri bırakmışlardır. Trabzonspor’dan kim nemalanıyorsa, kim buradan bir pay çıkarmak istiyorsa bunu herkes görmüştür ve çok yakında görecektir. 

Trabzonspor gibi Anadolu'nun şampiyonluğunu 6 kez kazanan (2010-2011’i saymıyorum), Türkiye kupaları, Cumhurbaşkanlığı kupaları kazanmış bir takımın şeref ve mutluluğunu hala yaşıyorum. Ben Trabzonspor’da 21 yaşından sonra 12 yıl hizmet ettikten sonra Galatasaray tarafından İstanbul'a kaçırıldım. Galatasaray'dan Beşiktaş’a transfer olurken olay olduktan sonra Türk futbolunu Amerika Cosmos’a kadar taşıdım. Türkiye'yi şerefimle, onurumla temsil ettim. Bana New York'taki Türk ataşeleri "Türkiye seninle gurur duyuyor" dediler. Bir Trabzonlu olarak çok mutlu oldum. 


Bu kafalar olduğu müddetçe gerek televizyonlarda gerek spor basınında artık Trabzonspor'u maalesef konuşmayacağım. Yaptıkları onlara yakışmıyor. Trabzonspor’dan yol bulan, nemalanan insanları Trabzonspor’da görmek istemiyorum. Bu rezilliğe artık tahammülüm yok. Trabzon seyircisinden özür diliyorum. Maçı yazmaya gerek yok. Utanıyorum, rezil adamlar!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap