SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor nereye?

Trabzonspor nereye?

03 Ekim 2016 Pazartesi - 10:10








Hazırlık maçları geldi geçti, yurt içi, yurt dışı olmak üzere kamplar yapıldı. Üstelik ligde altı hafta, Türkiye Kupası’nda bir maç oynayan futbol takımın nasıl olur da hala ilk 11’i belli olmaz? Problemler ortada. Takım gol atamıyor, üstelik bol bol gol yiyor. Önlemini alacaksın sayın hocam. Ersun Yanal ve yönetim tıpkı yenilen güreşçi gibi güreşe doymuyorlar. Bu teknik heyet ve yetkili yönetim ne iş yapar? Geçen yılki Hami Mandıralı’nın takımı ile bu yılki Ersun Yanal’ın Trabzonspor’u maç yapsa, Marko Marin, Cavanda, Cardozolu eski takım maçı en az 3-0’lık skorla kazanır herhalde! Bu nasıl bir yapılanmadır? Arsa olsa çoktan bina yapıp içine yerleşirdi insan, tıpkı Akyazı Stadı gibi. O da on yıl oldu hala bitmedi, uzadıkça uzuyor. Takım bir maç galip geliyor, her koldan beyanatlar yağıyor. Muhteşemi, çubuklusu çubuksuzu gazete köşelerinde. Takım kaybedince köşelerine çekilecekleri yerine 'biraz sabır, biraz sabır' diyerek sanki çocuk kandırıyorlar. En sonunda 'ya sabır' der bu taraftar. Başkasını kandıran kendini kandırır muhteşem başkan! Trabzonspor kaybettiği maçlarda gol sonrası hemen dağılıyor. Hiçbir mevkide tutar dalı yok. Aslında büyük takımlar gol sonrası zaman geçirmeden toparlanarak rakibine kök söktürüp karşılığı olan golü atar. Haklı olarak dersiniz ki: 'Bu takım neden böyle kötü hale geldi?'

Tabii ki 3 Temmuz 2011 şike olayından sonra eriye eriye yönetimlerin, teknik adamların, futbolcuların katkısı ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun yardımı ile bu hale getirilişine muhteşem doktor(!) da reçete yazarak destek verdi. Peki şimdi ne olacak? Otur da pirincin taşını ayıkla ayıklayabilirsen! Borç bini aştı, kulüp zaten borçtan batarken bir de buna şimdi takımın başarısızlığı eklendi. Bir işi becerebileceksen o işin başına geçeceksin. Bilmediğin işin başına geçersen sonu hüsran olur. O iş bittiğinde geriye bakarsın ki her yer darmadağın, enkaz... İşte öyle bir yapı var ortada. Muhteşem başkan, görünene bakarsak Trabzonspor’da çok büyük tahribat var. Düzelmesini imkansıza dönüştürmüşsünüz. Trabzonspor taraftarlarına sesleniyorum, gemi su almaya başladı, gemi batmadan önlemini almalıyız. Gemideki tayfalar değişmek suretiyle problem düzeltilebilir. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap