SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor nereye gidiyor?

Trabzonspor nereye gidiyor?

20 Eylül 2016 Salı - 11:15








Türkiye genelinde basında Trabzonspor’un kendi sahasında Osmanlı’ya mağlup olmasının çok normal olduğu söyleniyor. Harcanan bu kadar paraların sonunda alınanlar adeta satılanları aratıyor. Yeni teknik direktör, yeni scout ekibinin aldığı oyuncular 4 maçta alınan 3 puanın en büyük sorumlularıdır.

Trabzonspor'un oynadığı 4 maçın 3’ünde ligin en kötü takımlarıyla oynadığını kimse göz ardı etmesin. Bunlar Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Alanyaspor’dur. Önümüzdeki 4 haftada ise Konyaspor, Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray ile oynayacağız. Futbolseverler, ligin bu 3 zayıftakımına mağlup olan Trabzonspor'un bu 4 maçta da mağlup olacağını düşünüyordur. Trabzonspor yönetiminin unuttuğu bir şey vardır. Trabzonspor asla sıradan seri mağlubiyetler alan bir takım haline getirilmemelidir. Taraftarlarımızı da buna alıştırmak istiyorlar. Bu büyük bir gaf ve yanlıştır.

Trabzonspor taraftarları ve Türk futbolseverler şunu bilsinler ki Trabzonspor asla Avni Aker’de mağlup olmaz. Avni Aker’de çıktığı her maça da rakip kim olursa olsun kazanmaya çıkar. Avni Aker’e gelen rakiplerin ayaklarının titrediği, oradan puan çıkarılmasınınbile mucize sayılmasını unutmasınlar. Bu kurgu asla unutulmamalıdır. Ben hocayı ve bu kararı alanları, Osmanlıspor’a mağlup olmasını normal bulanlara karşıyım. Trabzonspor’u sabır sabır diye bekletip böyle mağlubiyetler alan yönetimi uyarıyorum. Bu kadrodaki oyuncular onların dediği gibi kötü oyuncular değildir. Trabzonspor forması giyen oyuncuların sahada çok koşup daha çok mücadele etmesi gerekir. Trabzonspor’un bu forvetlerle maç kazanmasının zor olduğunu, gol yollarında çok zorluk çekeceğini yönetime çekmiş olduğum mesajlarla söylediğimde sağ tarafta sıkıntı olduklarını söylüyorlardı. Trabzonspor’daen büyük sıkıntının golcü oyuncunun olmadığını defalarca kendilerine ikaz ettiğim halde onlar sağ kanada oyuncu aradılar. Sezon başında Kasımpaşa’da oynanan Bursasporhazırlık maçından (3-0) sonra Sayın Usta’yı Slovak oyuncu Castillo, İbanez, Onazi, Bero gibi oyuncuları aldığı için tebrik ettim. İleriye dönük yaşı genç oyunculardı. Ne hikmetse bu oyuncuların performanslarının maçlar oynadıkça (ilk maç Onazi haricinde) gittikçe kötüleştiğini gördüm. Yönetimin teknik heyetle görüşüp bu oyuncuların ve muhakkak ki daha üst performans göstermeleri gerektiği yönünde uyarıda bulunması taraftarıyım.

Milli takımda direkt oynayan Okay’ın her ne sebepten olursa olsun Trabzonspor’da maça yedek çıkmasını hazmedemem. 22 yaşında milli takımda oynayan tek Trabzonsporlufutbolcunun 4 maçta rezil olan takımda oynamamasını komik buluyorum. Ersun Yanal’ın Okay'la bire bir görüşüp onu ilk 11’de oynatması gerektiğine inanıyorum. Sabır sabır da nereye kadar? Ben Trabzonspor takımının bu kadro ile daha iyi işler yapacağına, kötü sonuçların tek suçlusunun teknik heyet olduğuna inanıyorum. Trabzonspor taraftarları da şuna inansın, Trabzonspor iyi bir teknik direktörle çok daha iyi yerlere gelecek. Bu 4 maç sezon sonunda Trabzonspor’un ligdeki yerini belirleyecektir. Allah korusun 4 maçta alacağımız kötü sonuçlar Trabzonspor’u bir alt kümeye de düşürebilir. Taraftarların da takıma sonuna kadar sahip çıkması gerekir. Çünkü bu takım hepimizin. Trabzonspor, aldığı iyi sonuçlarla bizim alnımızı dik tutar; alacağı kötü sonuçlarla  da hepimizi üzer. Avni Aker’de yenilmeyenbir Trabzonspor vardı, dünya devleri orada mağlup olmuşlardı, bu unutulmamalıdır. Onun için, basında çıkan Trabzonspor'un bu takımlara yenilmesinin çok normal olduğu söylentilerine karşıyım. Trabzonspor rakip kim olursa olsun Avni Aker’de her maça galibiyet için çıkar.  Sabır laflarına karnımız tok. Başta başkan ve yönetim kurulunun hocayı uyarıp televizyonlara çıkıp Trabzonspor’un sıradan bir takım olmadığını göstermeleri gerekir. Yönetemiyorsalar bıraksınlar, Trabzonspor’a sahip çıkacak insanlar var. Bu takım hocasız maça çıksa üç maçı da kaybetmezdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap