SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor MP yine mağlup

Trabzonspor MP yine mağlup

31 Ekim 2016 Pazartesi - 10:29








Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı, THY Avrupa Lig’inde oynayan Darüşşafaka Doğuş’u Hayri Gür Spor Salonu’nda ağırladı. Bordo-Mavililer güçlü rakibi karşısında tutunamadılar. Maç öncesi salon basketbol oynamaya müsait değildi. Potalarda teknik arıza vardı, skorboardlar hazır değildi, sahaya çıkan oyuncular potalar hazır olmadığından kültür fizik yaparak ısındılar.

Başlama saatini 20 dakika geçe karşılaşma başladı. Salon sıcaklığı normal maç oynamaya elverişli, seyirci her zamanki gibi aynı; alt katlar dolu, üst tribünler boş, takıma destek her zamankinden daha yüksekti. İlk çeyrek, konuk takımın üstünlü
ğü ile geçti: 16-24. Molalarda ponpon kızlar canlı müzik eşliğinde dans ederek, taraftarlara eğlenceli dakikalar yaşattılar. İkinci çeyrekte konuk takım attığı üçlük sayılarla Karadeniz ekibini ilk yarı çökertti.

Trabzonspor MP dirense de, Darüşşafaka Doğuş kaliteli ve hazır bir ekip olduğundan ilk yarı konuk takımın 33-49 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmada bir sahne oldu. Fırtınalı oyuncu, konuk takım oyuncusunu sıkıştırınca; o da şaşırarak, topu yanlışlıkla kenardaki yedek oyuncu arkadaşına pas atıp, salondaki taraftarları kahkahaya boğdu. Ev sahibi ilk yarı çok boş atış yapınca, skor da böyle oldu. İkinci yarı 3. periyotta Bordo-Mavili dev adamlar 16 sayı arkadan bu yarıya başladı. Salonda yabancıların oynadığı, bizim ise alkışladığımız sporcular vardı.

Trabzonspor MP üçüncü çeyrekte Hardy’nin basketleriyle toparlanırken, son periyoda 57-66’lık skorla yine İstanbul takımının üstünlüğü ile girildi. Son periyotta büyük savunma üstünlüğü ile oyuna başlayan Trabzonspor MP, sayıları buldu fakat devamını getiremedi. Ligde 4. maçını da kaybeden Trabzon ekibi, haftaya ligin en zayıf ekibi olan Ted Kolejlileri ile Ankara’da karşılaşacak. ‘Bu maçı kazanamazsa, başka maçı da kazanamaz’ görüşündeyiz...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap