SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor MP böyle güzel

Trabzonspor MP böyle güzel

26 Kasım 2015 Perşembe - 10:10








Trabzonspor Medical Park, EuroCup’taki 7. hafta karşılaşmasında Romanya’nın Steaua CSM EximBank takımını Hayri Gür Salonu’nda ağırladı. EuroCup liginde üç galibiyeti ve üç mağlubiyeti bulunan takımımız bu karşılaşmayı da kazanarak dördüncü galibiyetini alıp play-off şansını sürdürdü.

Romanya’da yenildiği rakibinden Trabzon’da rövanşı almasını bilen Bordo-Mavililer maça hırslı başladı. Salondaki tribünler karşılıklı dolu, pota arkaları ve üst tarafları boştu. Fakat atmosfer müthiş, izlemeye değer görüntüler, her maçta farklı ortam var. Karşılaşmada baştan sona kadar Trabzonspor MP’nin üstünlüğü vardı. Kısır sayının olduğu ilk çeyrekte takımlar genelde sayıları turnike ve pota altından buldu.

İlk periyot 18-10 Bordo-Mavililerin lehine kapandı. Rakip kötü, Trabzonspor MP iyiydi. İkinci periyotta takımımız müthiş pas-break ile sayılar bulunca rakip mola aldı. Konuk takımın imdadına mola da yetişmedi. Skor bir anda 42-28 olunca rakip oyundan düştü. Trabzonspor MP bu takıma Romanya’da nasıl yenildi, tartışılır. Salonda 60-70 kişilik zebra formalı taraftarlar her maçta takımlarına büyük destek veriyor.

Bu gençleri kutlarım. İkinci yarıda konuk takım amatör takım gibiydi. Fırtına farkı bulunca gevşedi. Şayet oyun disiplinini bozmayıp daha ciddi olsaydı skor daha farklı olurdu. Fırtına son çeyreğe 59-41 önde girdi. Son çeyrekte üstün olan taraf ev sahibi olsa da aradaki sayı farkı fazla olmadı. Ev sahibi münferit oynayınca aradaki fark müsabakanın sonuna doğru kapanır gibi oldu. Skor 82-67 Trabzonspor MP lehine oldu. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, bu sezon ilk kez stresten uzak bir maç izledik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap