SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor Medical Park yükseliyor

Trabzonspor Medical Park yükseliyor

22 Ocak 2015 Perşembe - 12:34








TS Medical Park, Avrupa Kupası’nda Belçika takımı Antwerp ile karşılaşmıştı. Geçen akşam da Rus temsilcisi BC Enisey’i 90-85 mağlup etti. Trabzonspor basketbol takımı tarihinde ilk kez Avrupa Euro Challenge Cup’a katılmasına rağmen oynadığı 8 maçın 8’ini de kazandı. Avrupa’da namağlup bir takım Trabzonspor. Maçın en skorer ismi Stepanov 30 sayı üretti ve adeta takımın her şeyi, oyun kurucusu. Taraftarın en çok beğendiği isim Stepanov’du. Adı geçen diğer oyuncu ise Leval’di. Ben Leval’den beklediğim performansı göremedim.

Tek yönlü bir oyuncu, tek kollu bir boksör gibi. Fazladan bir katkısı yok ama Stepanov daha yaratıcıydı. Teknik heyet de bu durumu gördü ve Leval’in sakat oluşunu, takım arkadaşlarını zorladığını görünce oyundan aldılar. Yerinde bir müdahaleydi. Dikkat çeken bir diğer konu ise ikinci periyotta bordo-mavililerin sahadaki tüm oyuncuları yabancıydı. Sahada Türk oyuncu hiç yoktu. BC Enisey karşısında Trabzonspor sert ve kuvvetli bir savunma yaptı. Bordo-mavililerde Stepanov’un yanında göze çarpan bir de Hardy vardı.

Hardy isabetli atışlarıyla takıma güven veriyor. Yerel lige dönersek; Türk basketbol ligi gayet kaliteli ve heyecan yükseliyor. Trabzonspor Medical Park ise ligin ilk yarısını orta sıralarda bitirmişti. Avrupa sonuçlarına bakılırsa, Antrenör Nemad Markoviç eksikleri giderip ikinci yarıya hazırlık yapmış belli ki. Takım Markoviç istediği heyecan da devam ederse play-off garanti görünüyor. Antwerp ve BC Enisey maçlarından sonra Başkan Abiş Hopikoğlu, Genel Menajer Nihat Mala ve Mehmet Alemdağ takımdan memnun açıklamalar yaptılar.

Takımın çalıştırıcısı Markoviç ise takımdan daha çok şey bekliyor. Marshall ve Velikovic’ten daha fazla verim bekliyor. Kanaatimce profesyonel bir takım olarak serbest atışlarda yüzdemiz daha fazla olmalı, izlediğim tüm maçlarda bunu analiz ettim. Çözüm ise elbette ki daha çok çalışmak olacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap