SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor için neler dedi?

Trabzonspor için neler dedi?

28 Ocak 2015 Çarşamba - 17:16




Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Vahid Halilhodzic, Boşnak basınına verdiği röportajda bordo mavili ekip hakkında önemli açıklamalarda bulun





Cezayir Milli Takımı’yla çok iyi bir Dünya Kupası geçirdikten sonra verdiği sözü tutan ve Trabzonspor’un başına geçen Vahid Halilhodzic, Türkiye’de büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Sezon ortasında görevinden ayrılan deneyimli teknik adam, henüz hiçbir takımla anlaşmış değil. 

"Mısır ilgileniyor ama..."

Avaz’a bir röportaj veren Halilhodzic, kendisiyle en ciddi şekilde ilgilenen takımın Mısır olduğunu söylerken, “Birkaç aydır görüşme halindeyiz. Ama henüz ortada bir anlaşma yok. Bakalım zaman bize neler getirecek?” dedi. 

"Acelem yok"

Fransız basını, Mısır’ın senelik 1.2 milyon euro verdiğini, Halilhodzic’in ise 2 milyon euroda direttiğini yazmıştı. 62 yaşındaki teknik adam, bu rakamlarını doğru olmadığını söylerken, “Benim fiyatım bundan çok daha fazla. Son birkaç ayda 6-7 takımdan teklif aldım. Çok sayıda görüşmede, pazarlıkta bulundum ama henüz acelem yok” dedi. 


Trabzonspor için neler dedi?

Başarısızlıkla sonuçlanan Trabzonspor macerası hakkında da konuşan Boşnak teknik adam, “Çok iyi planlanmış bir projeydi. Birkaç sene içinde Şampiyonlar Ligi’nde olabilirdik. Belki ligde şampiyonluğa oynardık. Hayatımın yedinci 10 yılına girdiğim bu dönemde aptalca şeyler yapamam” diye konuştu. 

En büyük özlemi..

Vahid Halilhodzic, Şampiyonlar Ligi’ni özlediğini de itiraf etti. Brezilya’da Dünya Kupası’nda bulunduğunu belirten deneyimli teknik adam, “Ama Şampiyonlar Ligi’ne geri dönmek istiyorum. Dünyadaki en büyük kulüp organizasyonun büyüsünü özlüyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap