SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor doğru yolda

Trabzonspor doğru yolda

24 Şubat 2017 Cuma - 07:25








Trabzonspor sevdalıları, Trabzonspor taraftarları, Trabzonspor seyircileri, Trabzonspor medyası (görsel ve yazılı) Trabzonspor Başkanı ve yöneticileri sezon başı yapılan yanlış transferlere rağmen takımlarına olan inançlarını yitirmediler, sabırla takımın iyi olacağına güvenlerinin sarsılmasına aldırış etmeden devam ettiler, bu yolun doğru olduğuna inandılar. Ara transferde alınan oyuncuları uzun süre gözlemlediler. Sezon başı transferleri yapan kişilerin çoğunun takımla ilişkilerini kestiler. Yeni scout ekibinin farkının eksik yerlerine yapılan takviyelerle, birinci devredeki kötü gidişi durdurup, ikinci devrenin başlamasıyla birlikte çıkışa geçtiler.

Bu da takımın doğru yolda ilerlediğinin bir göstergesi olmaya devam ediyor ve takım olma yolunda da sağlam inantçı bir ekip yansıtılmak istemiyor.  Son beş maçta alınan dört galibiyet, bir beraberlik, son dört maçta gol yemeyen bir ekip, son yılların en iyi Trabzonspor’u olma yolunda ileri doğru gidiliyor. Takımın son maçlarda hemen hemen aynı on birle sahada olmasının, oyuncuların devre arası kampından itibaren yan yana oynamaları hem oyuncuların birbirlerini tanımaları açısından yararlı olduğu hem de yapılan çalışmaların ara verilmeden devam etmesi takımın özgüveninde yükselttiği görülüyor. 

Son Alanyaspor maçında girilen pozisyonlar ve kaçırılan pozisyonlar bana göre beceriksizliktir. Şimdi bu maçı bırakıp, bundan sonra oynanacak olan maçlara en iyi şekilde hazırlanmak gerekir. Oyunun iki yüzünü şimdilik iyi oynayan Trabzonspor zorlu rakiplerle oynadığı maçlarda da bu istek ve arzuyu, birlik ve beraberliği, takımdaşlığı göstermeye devam ederse ligin üst sıralarında yer alması için bir sebep görmüyorum. Devam büyük Trabzonspor sana daha güzel yerler yakışır. En büyük alkış da taraftara.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap