SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon nakavt

Trabzon nakavt

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:31








Trabzonspor Eskişehir’de şok bir yenilgi alırken aciz bir takım gibiydi. Eskişehirspor döve döve maçı aldı. Trabzonspor ise her ne kadar Eskişehir’e baskı kursa bile tabiri caizse ‘kız takımı’ gibiydi. Hakemler de sertliğe müsaade edince Bordo-Mavililer, ‘dayak yiyen boksör’ gibi nakavt oldu.

Sezon başında ‘Trabzonspor’a tarihinin en iyi kadrosunu kurduk’ diyenler, bu takımın halini gördükten sonra derhal istifa etmeliler. O kurduğunuz takım yerlerde sürünüyor. 25-30 futbolcu alınan takımda Waris’i forvet oynatıyorsan, milyon liralar verilen Erkan ve İshak hala bu takımda top oynayamıyorsa, bunun büyük vebali bunları transfer edenlerdir. Erkan, babası Ersun hocanın desteğiyle adeta taraftarla dalga geçiyor.

Bu, Trabzonspor’un kendisini bırakması için bir oyun mudur? Bilemem. Yine aynı şekilde İshak da bu yüzden oynamıyor olabilir. Trabzonspor’un bıraktığı futbolcular gittiği takımlarda yıldızlaşıyor. Galatasaray’daki Yasin’i görünce, neden Trabzonspor da top oynamıyor da gittiği takım da iyi bir oyun ortaya koyuyor, bunu anlamak mümkün değil. Burada biraz da yönetim ve teknik heyette suç aramak lazım.

Ersun Hoca lütfen git, senin mayan Trabzonspor’da tutmadı, tutmayacak gibi, son iki maç kaldı. Takımın başında son iki maça çıkma da, takımın sensiz performansını bir görelim. Artık yönetim de ‘gelecek yıl takımı şampiyon yapacağız ona göre transferler yapacağız’ hikâyesini bıraksın ve taraftarı daha fazla kandırmaya devam etmesinler. Bu sezona bakın, çoğu maçlar da hep dayak yiyen boksör gibiydik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap