SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon ayağa kalkacak

Trabzon ayağa kalkacak

08 Ekim 2015 Perşembe - 12:24




Bordo-Mavililer'in golcüsü Cardozo, milli aranın zamanlamasına işaret etti ve “Psikolojimizin düzelmesi için iyi olacak” dedi. Paraguaylı yıldız yarış





Trabzonspor’da sezona N’Doye’nin yedeği olarak başlasa da oyuna sonradan girdiği maçlarda yaptığı katkılarla ön plana çıkmayı başaran Oscar Cardozo, milli ara sonrası için iddialı açıklamalar yaptı. Üst üste 3 maç kaybetmelerine rağmen zirveden kopma yaşamadıklarını ve bulundukları durumun fazla abartıldığını söyleyen Paraguaylı yıldız, “Biz futbolcular olarak bu işin üstesinden gelip kayıp puanları telafi edebileceğimizi biliyoruz. Önemli olan da burada futbolcuların inancı ve kararlılığıdır. Milli maçlar arası da heralde en çok bize iyi gelecek. Kafamızı toparlayacağız, hatalarımızı daha soğukkanlı bir şekilde görme, sorunları çözme fırsat bulacağız. Daha kaybedilmiş birşey yok” ifadelerini kullandı.

‘Beklenti başka galiba’

Yedekliği ya da bu tip teknik direktör kararlarını asla sorun etmediğini de sözlerine ekleyen Cardozo şunları söyledi: “Daha önce de bu konuyla ilgili çok soru soruldu. Bilmiyorum belki başka türlü yanıtlar vermem bekleniyordur ama benim fikrim belli... Trabzonspor’un işçileriyiz ve ne zaman fırsat gelirse çıkar oynarız. Ben de bunu yapıyorum, hem kararı verenlere hem de oynayan arkadaşlarıma saygı duyuyorum. En çok desteği ise taraftarımızdan bekliyoruz. Onlar sadece takımları için sevinen, mutlu olan insanlar. Belki üzüyoruz bazen ama hep beraber sevinmek için uğraşıyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap