SON DAKİKA



Haber > Spor > Teşekkür

Teşekkür

07 Ekim 2015 Çarşamba - 09:28








Ne yalan söyleyeyim. Babasızlığın biraz hafif kaldığını hissettim annemi kaybedince. Kurban Bayramı’nın 2. günü Hakk’ın rahmetine kavuştu anacığım. Bayram sabahı elini öptüm. Kendinde değildi. Salı günü, ölümünden 3 gün önceydi... O öpmüştü bu kez elimi... Ona yaptığımız hizmetin memnuniyetini ifade edercesine. Hayattaki en büyük kazancımdı o öpücük. Yalnız bırakmadı eş, dost ve sevenler. Arkanda bir güç olduğunu hissediyorsun. Dostlarla kucaklaşmak, acısını hafifletiyor insanın. Acımızı bizimle paylaşıp, cenazeye katılanlara... Uzakta olup, katılamayanlara... Mazeretleri nedeniyle katılamayıp arayanlara... Mesaj gönderenlere... Şahsım ve ailem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu arada, bugüne kadar hiç karşılaşmadığım, tanışıklığım olmadığı halde... Gönderdiği mesajla bizleri onurlandıran ve mutlu eden... Trabzonspor eski başkanlarından; Şamil Ekinci’ye ayrıca yürekten teşekkür ediyorum.

***

İSTİSMARIN DİKALASI…!

Çok sevdiğim bir arkadaş grubuyla Konyaspor maçını TV’den izledik. Takımın oyuna veteranlar gibi başlaması... Temposuz, heyecanı olmayan, can sıkıcı bu oyunun... Azap çekilerek zoraki izlenmesi... Hakem faciası... Kaçan pozisyonlar, direkten dönen top... Hafta içi oyuncular arasındaki tartışma söylentileri... Takım üzerinde Şota mı, Hurma mı etkili polemikleri... Oyuncu alacaklarına ait çeklerin kongre sonrası yazılması dedikoduları... Nihayetinde Konyaspor’a Avni Aker’de boyun eğmek. Hasılı bunların tamamı gerçekleşmesi mümkün olaylar. Ancak bir nokta var ki, değinmeden geçemeyeceğim. Yayın akışı içerisinde bir ara Trabzonspor kulübesi ekranlara geliyor. Oyuncuları gösteriyor yayıncı kuruluşun kameraları. Kıçında kısa bacak bir şort... Elinde doksandokuzluk tesbih, bacaklarının arasında sallayan bir futbolcu... Futbolcu mudur, soytarı mıdır? Neyin nesidir belli değil..! Bu büyük kulübün ne hallere düştüğünü... İzlediğim bu kare fazlasıyla anlatıyor. Tesbih çoğu dinlerde kullanılır da... Yerinde, zamanında ve adabına göre olur bu iş. İstismarın da bu kadarına pes doğrusu..!

***


BU NE CÜRET.?

Düşünebiliyor musunuz sevgili okurlar. Bir hakem düşünün, o şehrin takımını kendi saha ve seyircisi önünde adeta katlediyor. Dirayetli ve kararlı bir yönetimin olmadığı yerde ancak gerçekleşebilecek bir olay. Hakem Süleyman Abay, “köpeksiz köy bulmuş, değneksiz gezer” gibiydi sahada. Buna cüret etmeyi, o cesareti nereden buluyor? Federasyonda ve MHK’de görevli olan Trabzonluların orada bulunmasının ne anlamı kaldı ki...? İğneyi kendimize batırarak irdelenmesi gereken bir hadiseydi yaşananlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap