SON DAKİKA



Haber > Spor > Tencere dibin kara

Tencere dibin kara

03 Ocak 2017 Salı - 09:15








Hazır şöyle ligin ilk yarısı bitmişken, rahat rahat spor sayfalarına bakayım dedim. O da ne! Bir de ne göreyim! Eski teknik direktörümüz Hami Mandıralı basına bir röportaj vermiş. Demiş ki; ''Fenerbahçe'nin bize çok faydası oldu.'' Yanlış mı okuyorum diye baktım, yok yanlış değil, öyle söylemiş. Evet, senden daha çok faydası olduğu kesin aslında.

Burak Yılmaz'ı vermiş Fenerbahçe bize. Babasının çiftliğinden mi vermiş Burak Yılmaz'ı bize Fenerbahçe? Gökhan Ünal'ı alıp vermedi mi adamlar bize Burak'ı? Başka konularda da faydası olmuş  bize Fenerbahçe'nin. Ne gibi konular mesela, söyle bilelim. Bildiğimiz Hami mi bunları söyleyen diye bir daha bakıyorum resme, Hami aynı Hami. Bayram değil seyran değil nereden çıktı bu Fenerbahçe sevdası diyorum kendi kendime. Sosyal medyada, gazetelerde çarşaf çarşaf şike tapelerinin yayınlanmaya başladığı gün, 'Fenerbahçe'nin bize çok faydası oldu' diyor.

Röportajın devamını okuyorum, Ersun Yanal'ı eleştirmiş bilirkişi Hami Mandıralı! 'Ben Ersun Hoca'yı eleştiriyorum, insanlar beni  eleştiriyor' diyor. 'Bu kadroyu ben kurmadım, Ersun Hoca kurdu' diyor. Ya sabır! Senin kurduğun kadroyu da gördük! Oynattığın futbolu da izledik! Dinime küfreden Müslüman olsa bari. İnsan ''O benden daha başarısız'' diye röportaj verir mi ya? Başarısızlığın derecesi mi olur? Ben ondan "daha az'' başarısızım.

Ay çok rahatladık Trabzon vilayeti olarak! Tencere dibin kara seninki benden kara. Kapışırsınız başarısızlıkta, o kesin. Olan da takıma, taraftara olur işte. Haklı olduğu tek konu, zamanında kadro dışı bırakılan oyunculara yönetimin gösterdiği tavır. Adam kadro dışı bıraktı, iki gün sonra dönüp satabilmek için affetti yönetim. Gitti teknik direktörün otoritesi. Satabildiniz mi bari? Boşuna demiyoruz kulüp kulüp değil, tımarhane diye. Her kafadan bir ses çıktığı sürece, biz daha çoook kupa kaptırırız sağa sola!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap