SON DAKİKA



Haber > Spor > Tek eksiğimiz goldü

Tek eksiğimiz goldü

15 Ekim 2018 Pazartesi - 17:38




Yomraspor Teknik Patronu Raşit Çalık, “Şile Yıldızspor maçında çok iyi oynadık. Bu oyunumuzu galibiyetle süslemek isterdik ama olmadı” dedi





TFF 3. Lig 1. Grup’ta sahasında konuk ettiği Şile Yıldızspor ile golsüz berabere kalarak 1 puana razı olan Yomraspor’da Teknik Direktör Raşit Çalık, karşılaşmayı değerlendirdi. Güzel futbollarını skora yansıtamadıklarını söyleyen Çalık, “Şile Yıldızspor karşısında gerçekten iyi mücadele ettik. Futbolun meyvesi goldür. Onu da yapamadık ve 1 puana razı olduk. Bu sonuç bizim için kayıp oldu” dedi. GALİBİYETİ hak edecek bir performans sergilediklerini hatırlatan Çalık, sözlerini şöyle tamamladı: “1 puanı kazanç olarak görmüyoruz. Çünkü gerçekten çok iyiydik. Futbol şansı yanımızda değildi. Çok pozisyona girdik. Son vuruşlarda daha dikkatli olsaydık 3 puan bizim olurdu. Sadece gol eksikti. Sakat ve cezalı oyuncularımızın yokluğu bizi etkiledi. Ancak bu maçı unutup önümüze bakmalıyız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap