SON DAKİKA



Haber > Spor > Tebrikler Şenol Güneş

Tebrikler Şenol Güneş

17 Mayıs 2016 Salı - 10:35








7 yıl aradan sonra Beşiktaş şampiyonluğu, Şenol Güneş’in liderliğinde kazandı. 42 bin kişilik Dolmabahçe Stadı’nda meşale ve marşlar eşliğinde büyük bir kutlama yapıldı. Siyah-Beyazlı camia “Hak edilmiş şampiyonluğu” ile Fenerbahçe’yi geride bırakarak, yeniden inşa edilen görkemli mabedinde gövde gösterisi yaptı. Sezon bitimine bir maç kala Osmanlıspor’u 3-1 gibi farklı bir skorla yenerek, erken bir zafer yaşadılar. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde bizi temsil edecek Beşiktaş’ın Trabzonlu hocasını tebrik etmek gerek. Kara Kartallar sezon başından beri yüksek performans gösterdiler. Beşiktaş, Vodafone Arena’yı aslında büyük zorluklarla yaptı. Stadın inşaatı üç yılda tamamlandı.

Ancak hem stat hem de hoca konusunda doğru karar veren Fikret Orman, doğru yapılanmanın karşılığını aldı. Beşiktaş’ı lig tarihinde şampiyon yapabilen tek yerli hoca Mustafa Denizli idi. Şimdi ikinci yerli hoca Şenol Güneş oldu. Geçen yıl Bursaspor’da da 69 gol atan golcü bir ekip yaratmıştı Şenol Hoca. Taraftar organizasyonu güzel, stat güzel, hoca kaliteli, takım harika. Darısı Trabzonspor’un başına. Başkan Fikret Orman’ın doğru yönetimini Trabzonspor da örnek almalı. Şampiyonluk kutlamalarında dikkat çeken bir gönderme de Trabzonlu Tolga’dan geldi ve yerindeydi. Kaleci Tolga, basın mensuplarına “Bu benim ikinci şampiyonluğum” dedi. Aferin Tolga. Birçok Trabzonsporlu susarken, sen Trabzonspor’un gasp edilen şampiyonluğunu Beşiktaş formasıyla haykırdın. Beşiktaş zorlu yollardan geçti bu şampiyonluk için. Geçen hafta Ümraniye Tesisleri’nde haksız bir doping kontrolü bile yaptılar yıldırmak için. Yaşamak gerek atmosferi. Kar gördü, yağmur gördü ama engelleri aşıp, zaferi kazanmayı bildiler. Şenol hocayı ve Trabzonlu evladımız Tolga’yı bir kez daha tebrik ediyoruz. “Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar!” sloganını tüm Türkiye’ye ezberleten Beşiktaş’ı zirveye Trabzonlular taşıdı. Tüm Trabzonspor yönetimi bu başarıdan ders çıkarsın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap