SON DAKİKA



Haber > Spor > Tebrikler Sadi hocam...

Tebrikler Sadi hocam...

23 Kasım 2015 Pazartesi - 10:40








“Futbol topunun canı var, gönlü var” derdi hocam. Her şeyi doğru yapsan da istemez bazen... Tekelioğlu’nun güzel kalbidir şu üç puanı getiren. En çok sevenden daha çok, isteyenin dileğine cevap vermez mi Yaradan? Hakemi hapsetmekten tribünler cezalı... Hoş, olduklarında pek katkı verdikleri söylenemez.

Öylesine bir futbolcu grubu var ki sahada, sanki silah zoruyla oynuyorlar gibi. Ne izleyene zevk veriyorlar ne de kendileri ne için sahaya çıktığının farkındalar... Golün olduğu dakikaya kadar darlandık, sıkıldık, patladık...

Keşke maça çıkmasalardı, ödenmemiş senetler, çekler, evlerine icra dayanmış gibi, binbir dertli bebeler... Sadece Mehmet Ekici’nin golünden sonra kutlamak için hızlı koştular... Valla ne diyeyim bilmem ki?

‘Gönülsüz işten burunsuz çocuk’ misali... Şükür olsun üç puan yazdık haneye. Futbol oyunu coşku ister, heyecan ister, sahip olduğun her şeyi sahaya dökmeni ister. Takımın hocasının sevindiği kadar hissettikleri gün değişir, toparlanır Trabzonspor... Benim eski takıma da teşekkür etmek lazım. Sosyal Sigortalar’dan emekli gibiydiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap