SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftarlardan tam destek

Taraftarlardan tam destek

28 Ağustos 2015 Cuma - 08:06




Bordo-Mavili taraftarlar tüm camianın kenetlenerek, takımının yanında olması çağrısında bulundu.





Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, El Nino Taraftarlar Grubu Başkanı Murat Bal ve Değirmendereli Kaplanlar Grubu Başkanı Serdar Birsen, gazetemizi ziyaret ederek başarı için tüm camianın kenetlenmesi gerektiğine vurgu yaptılar. Söğüt, özellikle Teknik Direktör Şota Arveladze’nin camiaya yeni bir heyecan getirdiğine işaret ederek, “Örneğin önceki akşam takıma Kadir Özcan Tesisleri’nde idman yaptırması çok hoş karşılandı. Ama bu burada kalmamalı, devam etmeli” dedi. Yıllardır takımın şehirden, taraftarların da takımdan uzak kaldığını belirten Söğüt, “Bu şekildeki çalışmalar yeniden takım ile taraftarların kaynaşmasını sağlayacak. Futbolcular taraftarların ne istediğini ve nerede olduğunu daha iyi anlayacak. Aslında çok geç kalınmıştı. Bunlar daha önce yapılmalıydı. Bu tür çalışmaların ilçelere de yayılması temennimizdir. Eskiden ilçelerimizden onlarca otobüs Avni Aker önünde dizilirdi. Ama son yıllarda küstürüldüler ve ilgisiz kaldılar. Yeniden o eski havayı bu şekilde yakalayabiliriz” ifadelerini kullandı.

El Nino Taraftarlar Grubu başkanı Murat Bal ise yeni sezona çok iyi başladıklarını söylerken, “Bu bizi çok mutlu etti. Bu tabloyu çok özlemiştik. İnşallah böyle devam edecek. Takımdaki istek ve arzu bizi umutlandırıyor. Ama iki galibiyet takımda rehavet yaşatmamalı. Önümüzde zorlu bir maraton var. Başarılı olmamamız için üzerimize oyunlar oynanabilir. Bizi yıkmaya çalışabilirler. Bunlara karşı koyabilmemiz için tüm camia kenetlenmeli. Tüm şehir farklı düşüncelerini bir tarafa bırakıp, Trabzonspor’umuzun başarısı için yanında olmalıyız” diye konuştu. Değirmendereli Kaplanlar Grubu Başkanı Serdar Birsen ise “Biz her zaman olduğu gibi yine takımımızın yanındayız. Ancak bazı durumlar hala canımızı sıkıyor. Mesela Bursaspor maçında PFDK’nın taraftarlara verdiği cezayı çok anlamsız buluyoruz. Passolig’in çıkma sebebi taşkınlık yapan kişilerin belirlenip, bu kişilere ceza vererek stada girişlerini engellemekti. Gelinen noktada kişiye ceza vermeyip 12 bin kişinin cezalandırılmasını saçma bir karar olarak buluyorum. Ama yinede Akhisar maçında taraftarlar olarak gerekli desteğin tribünlerden verileceğini biliyoruz. Hiçbir ceza bizi takımımızdan uzaklaştıramaz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap